UUDISTAVAT JA TASAPAINOTTAVAT STENDO® -HOIDOT TURUSSA

STENDO®–vartalohoito tehostaa aineenvaihduntaa ja lisää hyvinvointia

Hyvinvointi on tunne, jossa on vahvasti läsnä fyysinen ulottuvuus. Kun aineenvaihdunta on jumissa, ajatuskaan ei kulje normaaliin tapaan. Ihmiskehossa elävä sisäsyntyinen rytmikkyys toimii innoittajana patentoidulle STENDO®-vartalohoidolle, jonka pulssiteknologia aktivoi lymfa- eli nestekiertoa, verenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä edistää rentoutumista. Pehmeän vartalopuvun sisällä oman sykkeen mukaan rytmittyvä hierova pulssihoito tuntuu erittäin miellyttävältä ja saa aikaan syvän rentouden tunteen. Lue lisää!

Mikä on STENDO®?

STENDO® on ranskalainen hoitoinnovaatio, joka hyödyntää oman sykkeen mukaan rytmittyvää hierovaa pulssiterapiaa. Kokonaisvaltaista hyvinvointia tieteellisellä tavalla tukeva vartalohoito tehostaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa, vahvistaa verisuonia, rentouttaa ja lisää hyvinvointia. Hierova STENDO®-hoito toteutetaan pehmeän vartalopuvun sisällä maaten.

STENDO® on alun perin kehitetty terveydenhuollon ammattilaisten avuksi kuntoutukseen ja fysioterapiaan. Sama tehokas teknologia on käytössä sekä lääkinnällisellä puolella, että wellness- ja hyvinvointikäytössä, kuten meillä.

Mihin STENDO®-vartalohoitoa käytetään?

Monikäyttöinen STENDO®-pulssiterapia sopii esimerkiksi seuraaviin tilanteisiin

 • Aineenvaihdunnan ja lymfakierron vilkastuttaminen, ns. detox-hoito
 • Lepo, rentoutus ja unenlaadun parantaminen
 • Urheilijan palautuminen
 • Selluliittihoidot
 • Palautumisen tukeminen raskauden jälkeen

 STENDO® apuna aineenvaihdunnan vilkastuttamisessa

STENDO®-hoito vahvistaa verisuoniston toimintaa ja vauhdittaa kehon nesteaineenvaihduntaa, jolloin kuona-aineet poistuvat elimistöstä nopeammin. Kun veren typpioksidipitoisuus kasvaa ja verenkierto voimistuu, happi ja ravintoaineet liikkuvat elimistössä vilkkaammin. Kuona-aineiden väistyessä kehon omat uudistumisprosessit tehostuvat ja elimistön hyvinvointi kasvaa.

Aineenvaihdunnan ja lymfakierron vauhdittaminen tuottaa hyvinvointia kaikille, mutta hoidosta hyötyvät erityisesti ne, joiden oma lymfakierto on hidastunut. Hidastunut lymfakierto voi oireilla esimerkiksi turvotuksena ja paineen tunteena jaloissa sekä epämääräisinä särkyinä ja kolotuksina.

Hidastunut aineenvaihdunta edesauttaa myös selluliitin muodostumista. Selluliitti on elimistön luonnollinen tapa varastoida energiaa, mutta esteettisistä syistä usein ei-toivottavaa. Vilkastuttamalla aineenvaihduntaa voidaan tukea myös selluliittihoitoja, joiden tavoitteena on saada ihon näyttämään ja tuntumaan sileämmältä.

Aineenvaihduntaa nopeuttava vartalohoito sopii myös lentämisen tai seisomatyön aiheuttaman turvotuksen laukaisemiseen ja toimii hemmottelevana siirtymänä työviikosta viikonloppuun.

Rentouttava STENDO®-hoito parantaa unenlaatua ja edistää palautumista

Rentouttava STENDO®-vartalohoito on paitsi tehokas apu aineenvaihdunnan vilkastuttamiseen, myös erittäin tehokas keino stressin hillitsemiseen ja ylikierroksilla käyvän mielen rauhoittamiseen. Pehmeästi sykkivän vartalopuvun sisällä makoilu auttaa maadoittamaan ajatukset tähän hetkeen ja rentouttava hoitokokonaisuus parantaa myös unen laatua.

Rentouttava, palauttava ja verisuonia vahvistava hoito sopii erinomaisesti myös urheilijoille ja edistää palautumista urheilusuorituksen jälkeen. Hellävarainen hoito tukee urheilun aiheuttamien mikrovaurioiden paranemista, mobilisoi lihaskalvoja, parantaa liikelaajuutta ja tukee verenkiertoa.

Mikäli lähitulevaisuudessasi siintää poikkeuksellinen urheiluspurtti tai pidempi suoritusputki, joka on vaarassa lyödä kehon tai ajatukset jumiin, varaa STENDO®-käsittely jo valmiiksi!

Hellävarainen STENDO®-vartalohoito sopii myös raskaudesta palautuvan kehon hemmotteluun ja vahvistamiseen.

Mitä STENDO®-hoidossa tapahtuu?

STENDO®-hoidossa makaat hoitopedillä pehmeän ja kevyen vartalopuvun sisällä. Vartalopuku ylettyy nilkoista noin vyötärölle ja sykähtelee valitusta hoidosta ja sen tavoitteesta riippuen jopa 1000 kertaa minuutissa. Sykähtely rytmittyy oman sydämesi sykkeeseen, joka mitataan sormenpäästä sykeanturilla.

 STENDO®-puvun hierova sykähtely tuntuu miellyttävältä ja rentouttaa vartaloa ja mieltä tehokkaasti. Hoidon kesto on 20-45 minuuttia ja se, samoin kuin hoidon voimakkuus ja toteutustapa, valitaan tarpeidesi mukaan. Ensimmäinen STENDO®-hoito on aina lyhyt 20 minuutin hoitokerta, josta aikaa pidennetään seuraavilla kerroilla 30 tai 45 minuuttiin hoidon tarkoituksesta riippuen.

Hoitotilassa soi rentouttava musiikki. Jos haluat keskittyä musiikkiin, voit ottaa omat kuulokkeet mukaan. Jos haluat tulla hoitoon omissa vaatteissa, pukeudu saumattomiin legginseihin tai jumppatrikoisiin, joissa ei ole vetoketjuja tai puristavia saumoja. Tarvittaessa saat meiltä käyttöön henkilökohtaisen hoitoasun. STENDO®-puvun sisäosa on pehmeää muovia ja se desinfioidaan huolellisesti jokaisen käyttökerran välissä.

Yksi STENDO®-hoito on vaikutuksiltaan verrattavissa hierontaan, josta ei kuitenkaan jää pöhnäinen olo tai kipuja. Hoidon jälkeen olo on levännyt ja hyvinvoiva. Ennen hoitopediltä nousemista jalkoja koukistellaan vetreyden varmistamiseksi muutaman kerran, mutta erillistä heräilyaikaa tai palautumista ei tarvita.

Suunnittelemme sopivan hoitokokonaisuuden juuri sinun tarpeidesi mukaan ja mikäli haluat, STENDO®-hoitoon voi yhdistää myös kasvohoidon tai -hieronnan tai vaikka kulmien värjäyksen. Mikäli haluat vain rentoutua hoitohuoneessa musiikkia kuunnellen, se sopii oikein hyvin.

Pitääkö STENDO®-hoitoon valmistautua jotenkin? Entä mitä teen hoidon jälkeen?

STENDO®-hoitoon ei tarvitse erikseen valmistautua. Meiltä saat lainaksi hoitoasun, mikäli et ole liikkeellä hoitoon sopivissa saumattomissa vaatteissa.

STENDO®-hoidon jälkeen suosittelemme juomaan riittävästi vettä ja nauttimaan hoidon tuomasta hyvänolon tunteesta. Hoidon jälkeen voit jatkaa päivän ohjelmaa normaalisti. Esimerkiksi hieronnasta tuttua väsymystä ei STENDO®-hoidon jälkeen ole.

Kenelle STENDO® sopii?

Hyvinvointia tukeva STENDO®-hoito sopii kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta. STENDO® on helppo yhdistää muihin hoitoihin ja sarjakorttina se on myös erittäin monikäyttöinen ja vastaanottajalleen räätälöitävä lahjaidea.

STENDO®-käsittelystä on tutkitusti apua stressaantuneen kehon rauhoittamiseen, univaikeuksiin, rentoutumiseen, palautumiseen sekä aineenvaihdunnan, lymfakierron ja verenkierron vilkastuttamiseen. Osa asiakkaistamme on saanut apua myös tiettyihin kiputiloihin, mutta mikäli olet epävarma hoidon sopivuudesta, konsultoi ensin lääkäriä.

STENDO®-hoidon estää

 • tulehdustila
 • ihosairaus
 • avohaava
 • verisuoniston ongelmia kuten verenkiertohäiriö tai veritulppariski
 • maksa- tai munuaissairaus
 • syöpä (tyypistä riippuen, konsultoitava aina lääkäriä ensin)
 • flunssa
 • raskaus

Mikäli olet raskaana ja kaipaat helpotusta jalkojen turvotukseen, suosittelemme LPG-hoitoa, jonka voi kohdistaa paikallisesti säärten alueelle.

Miten STENDO® eroaa muista vastaavista hoidoista?

 Koska STENDO® on patentoitu ja tavaramerkillä suojattu innovaatio, toista täysin vastaavaa hoitoa ei ole olemassa. STENDO®-hoidon taustalla on vuosien kehitystyö Ranskassa ja hoitokokonaisuus räätälöidään täsmällisesti jokaisen asiakkaan tarpeiden mukaan.

STENDO®-hoidolla on tuloksien takeena ISO-sertifikaatti (ISO 13485) sekä turvallisuuden takaava CE-merkintä.

 

STENDO® -hoitojen hinnasto:

 • STENDO® 20 min. 45,-
 • STENDO® 30 min. 57,-
 • STENDO® 45 min. 74,-
 • STENDO® lisäpalveluna 20/30 min. 35,-
 • STENDO® ja LPG yhdistelmähoito 45 min. 92,-

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ! »
VARAA AIKA! »