UUDISTAVAT JA TASAPAINOTTAVAT STENDO® -HOIDOT TURUSSA

KAUNEUS HARMONIA JA HYVINVOINTI RAKENTUVAT SISÄLTÄPÄIN

Kehossa vallitsee herkkä tasapaino. Sen hyvä toiminta riippuu elämäntyylistä, ravinnosta ja liikunnasta. Tasapainon keskipisteessä ovat verenkierto- ja imukudosjärjestelmät. Jokaisella sydämen lyönnillä ja sen rytmin vaihteluilla verenkierto vuorovaikuttaa suonien sisällä, antaen keholle tilaisuuden sopeutua erityisesti hapen- ja ravinteidensaantiin.

Ainutlaatuisesta ranskalaisesta tietotaidosta syntynyt Stendo® tarjoaa uuden patentoidun, tieteellisesti tutkitun lähestymistavan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Stendo®-pulssiterapiahoidon vaikutukset kohdistuvat yhtä aikaa sekä pintaan että sitä syvemmälle kehoon. Se tehostaa luonnollisesti solujen aineenvaihduntaa, parantaa elimistön vaihtoprosesseja, palauttaa kudosten tasapainon ja tuottaa syvän hyvinvoinnin tunteen.

STENDO® -INNOVAATIOITA SISÄISEEN TASAPAINOON

VIRKISTÄVÄ DETOX-KÄSITTELY 

Stendo® nestekiertoa parantava hoito vaikuttaa kudoksiin ja virkistää lymfajärjestelmää, jolloin kehosta poistuu toksiineja, ja solujen uusiutumisprosessit tehostuvat. Vaikutus kohdistuu kehoon hierontapuvun kautta, mutta siitä syntyvä hyvinvointi on myös psykologista.

VERENKIERRON VILKASTUTTAMINEN

Pienimpiinkin verisuoniin keskittyvällä Stendo®-hoidolla on verisuonia vahvistava vaikutus. Hoito vaikuttaa erityoisesti koko säärien ja lantion alueella, jossa se vähentää epämukavuuden ja raskauden tunnetta. Stendo® -hoito palauttaa keveyden tunteen koko keholle!

SELLULIITTIHOIDOT

Uudelleenmuokkaavan Stendo®-hoidon vaikutukset torjuvat selluliittia. Verenkierto- ja lymfajärjestelmän heikentymisen seurauksena elimistö ei pysty toimimaan kunnolla, jolloin syntyy selluliittia ja epätasaisuutta iholle. Stendo®-käsittely tehostaa aineenvaihduntaa, aktivoi toksiinien poistumista ja stimuloi solujen uudistumista, auttaen pitämään vartalon ääriviivat sileinä.

LEPO, PALAUTUMINEN JA RENTOUTUS

Rentouttava Stendo®-hoito tarjoaa oman rauhoittavan hetken arjen kiireessä. Hoito vaikuttaa tehokkaasti lievittämään stressiä ja jännitystä sekä parantaa unen laatua. Stendo®-hoitojen miellyttävyys ja hellävarainen hoitotekniikka ovat erittäin helpottavia ja lisäävät kokonaisvaltaista hyvänolon tunnetta. Stendo® -hoito sopii erityisesti myös urheilijoille, palautumiseen urheilusuorituksen jälkeen. Hoidon kudoksia pulsoiva mobilisointi edistää mikroleesioiden parantumisprosesseja, optimoi lihaskuitujen uudelleenrakentumista, mobilisoi lihaskalvoja ja säätelee tulehdusprosesseja.

SYNNYTYKSEN JÄLKEEN

Tuoreen äidin fysiologisiin tarpeisiin soveltuvia menetelmiä yhdistävä synnytyksen jälkeinen Stendo® -hoito tehostaa kudosten ja hormonaalisen tasapainon palautumista. Stendo®  on täysin luonnollinen ja hellävarainen menetelmä edistämään kehon palautumisprosesseja ainutlaatuisella, yksilöllisellä ja miellyttävällä tavalla.

Stendo® -hoitojen hinnasto:

  • Stendo® 20 min. 45,-
  • Stendo® 30 min. 57,-
  • Stendo® 45 min. 74,-
  • Stendo® lisäpalveluna 20/30 min. 35,-

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ! »
VARAA AIKA! »