Hoitola Woman SC colorX

SC colorX

Kestopigmentointien ja microblading-kulmien poistoon

Onko sinulla pieleen menneet kestopigmentoinnit tai microblading-kulmakarvat?
Haluatteko tehdä osittaisen tai täydellisen pigmentoinnin poiston? Poistaminen on aina vaikeampaa, kuin pigmentoiminen / microblading / tatuoiminen itse ja riippuen siitä, onko toimenpiteen tehnyt ammattilainen vai amatööri. Amatööri tekee työn usein ihon syvempiin kerroksiin tai on voinut aiheuttaa arpikudosta, jolloin pigmentti on todennäköisimmin arpien alla ihossa.

On olemassa erilaisia menetelmiä poiston tekemiseen. Keskustelun ja tavoitteiden pohjalta suunnittelemme asiakkaan kanssa yhdessä sopivimman menetelmän värin poistoon, käymällä läpi työvaiheet ja tulokset yksityiskohtaisesti. Yleensä kestopigmentoinnin tai microbladingin poisto halutaan kosmeettisista syistä johtuen ja siksi siitä aiheutuvat kustannukset eivät mene sairasvakuutukseen.

SC color X takaa nopeamman poistomenetelmän kuin laserpoistaminen. Myös poiston kustannuksia voidaan vähentää huomattavasti. Toinen etu on, että itse hoitokertoja on paljon vähemmän ja väripigmentit voidaan poistaa kudoksesta kokonaan. Lisäksi menetelmämme on hellävaraisempi iholle, eikä pigmenttien hajotessa kehon lymfajärjestelmään joudu pigmenttien haitallisia ainesosia. Itse hoitotoimenpide on myös vähemmän kivuliaampi kuin laserilla tehtävä poisto.

Hoitojen määrä riippuu väripigmenttien tiheydestä ihossa. Mitä useammin kulmakarvoja on pigmentoitu, sitä useamman poistotoimenpiteen ne vaativat. Sillä ei ole merkitystä, mitä pigmenttiä (tuotemerkki, värisävy) on käytetty ja kuinka vanhat pigmentoinnit ovat kyseessä.

SC color X -hoito

Hoito on patentoitu kestopigmentointien ja microblading-kulmien poistomenettely, joka pystyy poistamaan kaikenlaisia muotoja ja värejä. Se perustuu fysiologiseen maitohappoon, jota elimistömme tuottaa luonnollisesti kipeissä lihaksissamme ja se haihtuu ilman jäämiä aineenvaihduntaamme. Yleensä hoito aiheuttaa vähemmän kipua kuin itse kestopigmentointi tai microblading.

Poistettavat alueet käsitellään peräkkäin ja vierekkäin. Tämä menettely vähentää arven muodostumista todella paljon, koska pienet pinnalliset haavat paranevat yleensä ilman arpia. Jokainen käsitelty alue on kooltaan maksimissaan n. 0,5cm x 0,8cm. Ihon pintakerros (orvaskesi) on poistettava vajaa 1mm syvyyteen. Poistoneste aiheuttaa makrofagisoluissa reaktion ja elimistölle vieras väriaine pääsee poistumaan kudoksesta.

Myöhemmin iholle muodostuu rupi, joka kovettuu ja lopulta putoaa pois. Paranemisen kesto vaihtelee henkilöiden välillä ja riippuu ihotyypistä, ihon kunnosta ja immuunijärjestelmästä. Yleensä välillä 6-12 viikkoa. Punoitus käsitellyllä alueella voi kestää huomattavasti kauemmin ihmisillä, joiden haavat toipuvat huonommin tai heillä, jotka eivät noudata jälkihoito-ohjeistusta. Suosittelemme käsiteltyjen alueiden hoitoa arpivoiteella ruven irtoamisen jälkeen. Tällä voi nopeuttaa ihon paranemista. Liian nopeasti peräkkäin toteutetut hoitotoimenpiteet lisäävät arpikudoksen riskiä, joten ihon on ehdottoman tärkeä antaa palautua toimenpiteen jälkeen. Annamme asiakkaalle arvion parantumisen kestosta. Se on yleensä kuitenkin enemmän kuin 8 viikkoa.

Periaatteessa jokaiset kulmat voidaan hoitaa – kuitenkin todennäköisyys arpeutumiseen kasvaa, jos pigmentoinnit tai microbladingit ollaan tehty liian syvälle ja SC color X -poistossa mennään samaan syvyyteen. Tällöin on parempi tehdä pinnallisempi käsittely, jolloin kudokseen saattaa jäädä vielä väripigmenttiä syvempiin kerroksiin ja se näkyy kevyenä varjona ihon läpi kirkkaassa valossa.

SC colorX kotihoito-ohje

Pidä hoidettu alue kuivana ja suojattuna kahdesta kolmeen päivää. Käsitelty alue on pidettävä poissa vedestä. Pidä käsitellyn alueen ympäröivä iho puhtaana. Jos hoidetulle alueelle on asetettu steriilisidos se tulisi poistaa mahdollisimman nopeasti, jotta alue kuivuisi.

Suojaa hoidettu alue aina auringolle altistumiselta!

Paranemisprosessin aikana pidettävä huolta alueen puhtaudesta, välttää meikkiä, kosmetiikkaa jne. Ruven putoamisen jälkeen, käytä suojakerroin voidetta, jolla on suurin suojakerroin / todellinen sinkin esto tai pidä se peitettynä. On tärkeää suojata iho infektioilta ja/tai arvilta. Auringolle altistuminen voi aiheuttaa tulehduksen, joka voi aiheuttaa infektion ja vakavia hypertrophisia arpeutumia.

Älä koskettele tai raavi hoidettua aluetta enemmän kuin tarpeellista välttääksesi ongelmia haavan paranemisprosessissa. Älä yritä poistaa rupea missään tapauksessa, koska se lisää tulehtumisen riskiä.

Anna alueen hengittää, älä siis peitä rupea millään. Näin ollen alueelle muodostuva rupi putoaa nopeammin ja tuloksena nopeammin paraneminen. Älä peitä käsiteltyä aluetta tiukoilla tai hiostavilla vaatteilla kitkan minimoimiseksi ja ruven ehjänä pitämiseksi, löysät vaatteet on suositeltavia. Jos hoidettu alue on muualla kuin kasvoilla.

Kolmen päivän jälkeen: vain nopeat suihkut ovat suositeltavia, ei uimista tai liotusta ammeessa joka pysäyttää ruven kuivumisen. Tämä voi aiheuttaa tulehduksen. Kun rupi on pudonnut pois ja iho on parantunut, uiminen on sallittua.

Kun rupi on pudonnut pois, käytä arpihoitovoidetta päivittäin, kevyesti aamuin ja illoin varmistamaan parhaan mahdollisen tuloksen.

Hoitojen välillä ja ruven putoamisen jälkeen, iho voi nopeastikin näyttää normaalilta. Suosittelemme kuitenkin odottamaan vähintään kahdeksan viikkoa hoitojen välillä. 
Vahva punoitus hoidetulla alueella on normaalia parenemista ja häviää yleisesti muutamien kuukausien aikana.

Viimeisen hoitokerran jälkeen, käsitelty alue paranee yleensä kuuden kuukauden sisällä. Jos sinulla on kysymyksiä tai jos huomaat tulehdusta, kipua tai ongelmia hoidetulla alueella, ota yhteyttä meihin ja me ohjaamme sinut lääkäriin jos ilmenee tarvetta.

 

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ! »