KORVIEN REI’ITYS

KORVIEN REI’ITYKSET AMMATTITAIDOLLA TURUSSA

Hoitola Womanissa Turussa teemme korvien rei’itykset vuosien kokemuksella Blomdahlin menetelmällä.  Ihoystävälliset ja turvalliset korut soveltuvat kaikille, myös allergikoille, lapsille ja kontaktiallergioista kärsiville. Teemme korvien rei’itykset myös nopeasti ja miellyttävästi kaksoisrei’itys menetelmällä. 

Hoitola Womanissa käytämme rei’ityksessä Blomdahl Medical Ear Piercing menetelmää sekä jälleenmyymme Blomdahl Medical korvakoruja, jotka sopivat niin arkeen kuin juhlaan. Blomdahl Medical korut on kehitetty yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa. Korut valmistetaan valikoidusta, puhtaasta, lääketieteellisestä muovista ja titaanista. Korut on suunniteltu siten, että ne nopeuttavat paranemisprosessia. Korut toimitetaan hygieenisessä ja sinetöidyssä Clean Pack -rasiassa, joten tiedät, että olet varmasti korun ensimmäinen käyttäjä. Voit käyttää rasiaa myös korujen säilytykseen.

Blomdahlin korut sopivatkin esimerkiksi heille, joilla on nikkeliallergia tai kärsivät kontaktiallergioista. Ne eivät sisällä myöskään myrkyllisiä, karsinogeenisia tai muilla tavoin haitallisia aineita, kuten kadmiumia, lyijyä ja bisfenol A:ta. Monet Blomdahl-koruja kokeilleet allergikot ovat todenneet voivansa taas käyttää koruja ilman ongelmia.

Blomdahl suojelee sekä kuluttajia että ammattilaisia korvien rei’ittämiseen ja rei’ityskorvakoruihin liittyviltä terveysriskeiltä. Lääketieteelliset näkökulmat huomioidaan aina ensimmäisenä. Korujen valmistus ja suunnittelu tapahtuvat Blomdahlin tehtaalla Ruotsissa, mikä mahdollistaa täyden kontrollin tuotannon jokaisessa vaiheessa ja kaikissa materiaaleissa.

Blomdahl Medical Ear Piercing -menetelmä Hoitola Womanissa Turussa

Blomdahl Medical on alusta alkaen edustanut sekä tyyliä että turvallisuutta. Se on ensimmäisenä maailmassa lanseerannut steriilin kertakäyttökasetin steriilillä korulla ja lukolla korvien rei’ittämiseen. Blomdahlin lääketieteellinen korvien rei’itys tehdäänkin steriileillä kertakäyttötuotteilla ja sairaanhoidosta tutulla modernilla ja aseptisella tekniikalla. Teemme Hoitola Womanissa myös korvien kaksoisrei’itystä, mikä on nopea ja miellyttävä tapa tehdä rei’itys erityisesti nuoremmille asiakkaille. Korvien rei’ityksessä ikärajamme on 7-vuotta tai kun lapsi on itse valmis ja halukas ottamaan korvien rei’ityksen. Alle 18-vuotiailla täytyy olla rei’itykseen huoltajan suostumus.

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ! »
VARAA AIKA! »