KESTOVÄRJÄYKSET AMMATTITAIDOLLA TURUSTA

RIPSIEN JA KULMAKARVOJEN KESTOVÄRJÄYKSET

Hoitola Womanista saat huolellisesti tehdyt ripsien ja kulmien värjäys- ja muotoilupalvelut. Oikein muotoillut ja sävytetyt kulmat linjaavat luonnollisesti kasvoja sekä tuovat kauniisti esille kasvojesi ominaispiirteet. Ammattitaitoinen henkilökuntamme tekee viimeisteltyä työtä, yksilöllisesti asiakkaan toiveet huomioiden.

Kestovärjäys tuo ratkaisun kiireisille aamuille ja sävyttää kauniisti myös vaaleat ripset ja kulmat. Ripsiväri näyttää myös kauniimmalta kun ripsien tyvi on kestovärjätty. Kestovärjäyksen pysyvyys on ripsissä n. 3-4 viikkoa ja kulmissa 1-3 viikkoa.

RIPSIEN KESTOTAIVUTUS JA KULMIEN LAMINOINTI

Palveluihimme kuuluvat myös tällä hetkellä erittäin suositut ripsien kestotaivutukset  ja kulmakarvojen laminoinnit. Teemme nämä turvallisesti ja ammattitaidolla sekä useiden vuosien kokemuksella YUMITMLashes ja YUMITMBrows -menetelmillä. Kauniit, luonnolliset ja kaarevat ripset raikastavat kasvojen yleisilmettä ja luovat sädehtivän katseen. Rakennekäsitellyissä ripsissä ja kulmakarvoissa kestovärjäysten pysyvyys on pidempi. Ripsien ja kulmien värjäys ja rakennekäsittelyt tuovat kauniin,  luonnollisen ja huolitellun ilmeen – ilman meikkiä!

Lue lisää kestotaivutuksista ja kulmien laminoinnista

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ! »
VARAA AIKA! »