HOITAVAT JA RENTOUTTAVAT JALKAHOIDOT  TURUSTA

HOITOLA WOMANISTA LAADUKKAAT JALKAHOIDOT JA VARPAANKYNSIEN KESTOLAKKAUKSET

Palveluihimme kuuluvat perinteiset jalkahoidot, hemmottelevat spa-jalkahoidot sekä varpaankynsien SHELLAC™-kestolakkaus. Jalkahoidot teemme aina yksilöllisen hoitosuunnitelman mukaisesti, hoitaen myös jalkojen erilaiset iho- ja kynsiongelmat, kuten kovettumat, känsät, paksuuntuneet ja sisäänkasvaneet kynnet. Lopputuloksena on pehmeämpi iho ja virkistynyt olemus!

SHELLAC™-KESTOLAKKAUS VARPAANKYNSILLE

Hoitola Womanista saat myös varpaankynsien SHELLAC™-kestolakkaukset ja koristelut. SHELLAC™ on ammattilaisen tekemä kestolakkaus, joka kestää kauniin kiiltävänä 14+ päivää. SHELLAC™ on ohut ja joustava kuin kynsilakka, mutta suojaa kynsiä kuin geeli.

SHELLAC™-lakkauksen yhteydessä kynnen pintaa ei viilata lainkaan. Lakkaus levitetään suoraan puhdistetulle kynnelle ja poistetaan hellävaraisesti liuottamalla vain viidessä minuutissa. Lakkauksen yhteydessä kynnet eivät ohene eivätkä vaurioidu vaan säilyttävät koko luonnollisen kauneutensa.

SHELLAC™-sävyjä on saatavilla kymmeniä – klassisista punaisista syviin syysväreihin, täydelliseen nudeen ja sesongeittain täydentyvän väripaletin uusiimpiin sävyihin. Uudet sävyt suunnitellaan aina yhteistyössä suurimpien muotitalojen kanssa, jolloin ne ovat aina ajankohtaisia ja trendikkäitä. Hoitolassamme panostetaan laatuun ja osaava henkilökuntamme tekee työt viimeistellysti ja huolella.

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ! »
VARAA AIKA! »