HYDRAFACIAL-KASVOHOIDOT AMMATTITAIDOLLA TURUSSA

HYDRAFACIAL  – IHON KUORINTA, KIVUTON IHONPUHDISTUS JA TEHOAINEIDEN SYÖTTÖ

HydraFacial kasvohoidot ammattitaidolla Hoitola Womanissa Turussa. HydraFacial on ihonhoitomaailmaa mullistava, markkinoiden edistynein ihonhoitoteknologia, jossa iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti. HydraFacial on kotoisin USA:sta. Tämä kotimaassaan erittäin suosittu ihonhoitoteknologia valloittaa tällä hetkellä koko maailmaa. Teknologia on nimetty parhaaksi ihonhoitoteknologiaksi USA:n johtavan kauneudenhoitoalan ammattilaislehden Les Nouvelles Estetiques & SPA:n toimesta useana vuonna peräkkäin sekä vuonna 2015 New Beauty -lehden toimesta.

WOMANIN HYDRAFACIAL-HOITOVALIKOIMA

HydraFacial Signature -kosteuttava kasvohoito

Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito. Signature kasvohoitoon kuuluu ihon pintapuhdistus, kuorinta, syväpuhdistus ja epäpuhtauksien poisto, ihon tehokosteutus sekä hoitovoiteen levitys. HydraFacial -kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia jättää iholle hyvää olo hehkuvan kuulauden, kosteuden ja raikkauden. Hoitoon voidaan yhdistää lisäpalveluna ihoa vahvistava ja rauhoittava LED-valohoito.

Hinta 129,-

HydraFacial Clarifying -syväpuhdistava kasvohoito

Syväpuhdistava kasvohoito, joka minimoi ihon talineritystä ja pienentää laajentuneita ihohuokosia. Clarifying-kasvohoitoon kuuluu ihon pintapuhdistus, kuorinta, GlySal-happokuorinta, syväpuhdistus ja epäpuhtauksien poisto, ihon tehokosteutus ja hoitovoiteen levitys. Hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet, toksiinit ja mustapäät poistetaan kivuttomasti. Hoidon jälkeen iho on sametinpehmeä ja puhdas. Hoitoon voidaan yhdistää lisäpalveluna ihoa vahvistava ja rauhoittava LED-valohoito.

Hinta 165,-

HydraFacial Age Refinement -kasvohoito ikääntymisen merkkeihin

Aikuiselle iholle ihanteellinen kasvohoito häivyttää ikääntymisen merkkejä, pigmenttimuutoksia ja syviä juonteita. Hoidossa hyödynnetään Dermabuilder-peptidiampullia, hyaluronihappoa sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä HydraFacial -tehouutteita. Age Refinement -kasvohoitoon kuuluu ihon pintapuhdistus, kuorinta, GlySal-happokuorinta, syväpuhdistus ja epäpuhtauksien poisto, tehoaineiden imeytys, ihon tehokosteutus ja hoitovoiteen levitys. Hoitoon voidaan yhdistää lisäpalveluna ihoa vahvistava ja rauhoittava LED-valohoito.

Hinta 199,-

HydraFacial Restorative -kasvohoito aikuiselle iholle

Aikuiselle iholle ihanteellinen kasvohoito häivyttää ikääntymisen merkkejä, pigmenttimuutoksia ja syviä juonteita. Hoidossa hyödynnetään ReGen-hoitoampullia*, hyaluronihappoa sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä HydraFacial -tehouutteita. Age Refinement -kasvohoitoon kuuluu ihon pintapuhdistus, kuorinta, GlySal-happokuorinta, syväpuhdistus ja epäpuhtauksien poisto, tehoaineiden imeytys, ihon tehokosteutus ja hoitovoiteen levitys. Hoitoon voidaan yhdistää lisäpalveluna ihoa vahvistava ja rauhoittava LED-valohoito.

*UUSI HydraFacial ReGen GF Booster hyödyntää patentoitua M-007 -kuljetusteknologiaa. Se sisältää HydraFacialin omaa uuden sukupolven kasvutekijöiden toimintaa jäljittelevää seosta, joka tehostaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa, kiihdyttää ihon itseään korjaavia toimintoja sekä kosteuttaa. Uusi, entistä tehokkaampi ja vaikuttavampi HydraFacial Anti-Age -kasvohoito!

Hinta 220,-

HydraFacial Radiance -vaalentava kasvohoito

HydraFacial-uutuushoito, joka tasoittaa ihon hyperpigmentaatiota ja värivirheitä. Hoitoon kuuluu kivuton ihon tehopuhdistus, happokuorinta, fysikaalinen kuorinta sekä antioksidanttiseerumin syöttö ihoon. Lisäksi hoitoon kuuluun tehohoito ihon värivirheille, kuten hormonaalinen melasma, arpipohjaiset värihäiriöt, auringon tai kosmetiikan aiheuttamat värimuutokset. Jokainen hoitokerta vähentää värivirheiden näkyvyyttä ja ennaltaehkäiseen niiden uudelleenmuodostumista. Hoidon jälkeen iho täytyy suojata UV-säteiltä. Hoidon jälkeen iho on puhdas, kuulas, raikas, kirkas ja sen väri on tasaisempi. Hoitoon voidaan yhdistää lisäpalveluna ihoa vahvistava ja rauhoittava LED-valohoito.

Hinta 199,-

HydraFacial Platinum -kasvohoito

Koe kaikkein täydellisin HydraFacial-kasvohoito! Hoito alkaa kuona-aineiden poistolla lymfaterapian avulla. Tämän jälkeen tehdään HydraFacial-teknologiaa hyödyntäen ihon kuorinta, GlySal-happokuorinta, ihon syväpuhdistus, hoitoampullien imeytys ja tehokosteutus. Hoidon kruunaa ihoa rauhoittava ja uudistava LED-valohoito, joka tehostaa hoidon vaikutusta.

Hinta 275,-

HydraFacial LED -valohoito

HydraFacial LED-valohoito on tehokas ratkaisu erilaisiin iho-ongelmiin kuten aknen, rosacean ja ihon ikääntymismuutosten hoidossa sekä erilaisten esteettisten toimenpiteiden jälkihoidossa.

LED-valohoito voidaan tehdä yksittäisenä hoitona tai yhdistää HydraFacial-kasvohoitoon. Punaista LED-valohoitopäätä voidaan käyttää tehostamaan kasvohoidon vaikutuksia ja aktivoimaan ihon toimintaa, kun taas sininen valohoito vaikuttaa tasapainottavasti rasvaiseen ja akneen taipuvaiseen ihoon.

Hinta 65,- tai HydraFacial-kasvohoidon yhteydessä 40,-

HydraFacial Clean & Hydrate -vartalohoito

Vartalolle suunniteltu ihon peruskuntoa korjaava, puhdistava sekä syväkosteuttava hoito. HydraFacial-hoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, poistaa mustapäitä ja epäpuhtauksia sekä syöttää ihoon tehoaineita. Hoidon jälkeen iho on sileämpi, puhtaampi ja raikkaampi sekä tasaisemman värinen.

Hinta käsivarsille, säärille tai selälle 145,- (+GlySal Happokuorinta 50,-)

Ota meihin yhteyttä yhteydenottokaavakkeella tai soittamalla, kerromme mielellämme lisää!

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ! »
VARAA AIKA! »