HYDRAFACIAL-KASVOHOIDOT AMMATTITAIDOLLA TURUSSA

IHON KUORINTA, KIVUTON IHONPUHDISTUS JA TEHOAINEIDEN SYÖTTÖ

HydraFacial on ihonhoitomaailmaa mullistava, markkinoiden edistynein ihonhoitoteknologia, jossa iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti. HydraFacial on kotoisin USA:sta. Tämä kotimaassaan erittäin suosittu ihonhoitoteknologia valloittaa tällä hetkellä koko maailmaa. Teknologia on nimetty parhaaksi ihonhoitoteknologiaksi USA:n johtavan kauneudenhoitoalan ammattilaislehden Les Nouvelles Estetiques & SPA:n toimesta useana vuonna peräkkäin sekä vuonna 2015 New Beauty -lehden toimesta.

WOMANIN HYDRAFACIAL-HOITOVALIKOIMA

HydraFacial Hydratation

Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito. HydraFacial-kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, poistaa mustapäitä ja epäpuhtauksia sekä syöttää ihoon tehoaineita. Jättää iholle hyvää olo hehkuvan kuulauden, kosteuden ja raikkauden. Hinta 98,-, + Dekoltee 34,-.

HydraFacial Deep Clean

Syväpuhdistava kasvohoito, joka minimoi ihon talineritystä ja pienentää laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet, toksiinit ja mustapäät poistetaan kivuttomasti. Hoidon jälkeen iho on sametinpehmeä ja puhdas. Hoitoon sisältyy GlySal happokuorinta. Hinta 139,-, + Dekoltee 74,-.

HydraFacial Anti-Age

Aikuiselle iholle ihanteellinen kasvohoito häivyttää ikääntymisen merkkejä, pigmenttimuutoksia ja syviä juonteita. Hoidossa hyödynnetään Dermabuilder-peptidiampullia, hyaluronihappoa sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä HydraFacial -tehouutteita. Hoitoon kuuluu myös tarvittaessa Glysal-happokuorinta. Hinta 159,-, + Dekoltee 89,-.

HydraFacial Special

Syväpuhdistava kasvohoito, joka minimoi ihon talineritystä ja pienentää laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet, toksiinit ja mustapäät poistetaan kivuttomasti. Hoidon jälkeen iho on sametinpehmeä ja puhdas. Hoidon aikana tehdään tehostettu hionta erikoiskärjellä ongelma-alueille (arvet, pigmenttimuutokset, paksu iho) sekä 15 % tai 30 % GlySal-happokuorinta. Hinta 147,-, + Dekoltee 79,-.

HydraFacial SkinTone -uutuus-

HydraFacial-uutuushoito, joka tasoittaa ihon hyperpigmentaatiota ja värivirheitä. Hoitoon kuuluu kivuton ihon tehopuhdistus, happokuorinta, fysikaalinen kuorinta sekä antioksidanttiseerumin syöttö ihoon. Lisäksi hoitoon kuuluun tehohoito ihon värivirheille, kuten hormonaalinen melasma, arpipohjaiset värihäiriöt, auringon tai kosmetiikan aiheuttamat värimuutokset. Jokainen hoitokerta vähentää värivirheiden näkyvyyttä ja ennaltaehkäiseen niiden uudelleenmuodostumista. Hoidon jälkeen iho täytyy suojata UV-säteiltä. Hoidon jälkeen iho on puhdas, kuulas, raikas, kirkas ja sen väri on tasaisempi. Hinta 159,-, + Dekoltee 55,-.

HydraFacial Clean & Hydrate

Vartalolle suunniteltu ihon peruskuntoa korjaava, puhdistava sekä syväkosteuttava hoito. HydraFacial-hoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, poistaa mustapäitä ja epäpuhtauksia sekä syöttää ihoon tehoaineita. Hoidon jälkeen iho on sileämpi, puhtaampi ja raikkaampi sekä tasaisemman värinen. Hinta käsivarsille 97,-, säärille 97,-, selälle 114,-.

Ota meihin yhteyttä yhteydenottokaavakkeella tai soittamalla, kerromme mielellämme lisää.

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ! »
VARAA AIKA! »