RIPSIEN KESTOTAIVUTUS JA KULMIEN LAMINOINTI AMMATTITAIDOLLA TURUSSA

KAUNIIT JA KAAREVAT RIPSET YUMI™LASHES – RIPSIEN KESTOTAIVUTUKSELLA

Kauniit ja kaarevat ripset aikaansaadaan kätevästi ripsien kestotaivutuksella. Se on käytännöllinen sekä helppo ratkaisu suorille ripsille ja sopii niin lyhyt- kuin pitkäripsisille. Ripsien kestotaivutus säilyy ripsillä noin 8-12 viikkoa ja se on jokapäiväistä ripsien taivuttamista paljon hellävaraisempi ratkaisu.

YUMI™Lashes on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä. Tavallisen ripsipermanentin sijaan YUMI™Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymia, saaden näin myös lyhyet ripset näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta.

YUMI™BROWS -KULMAKARVOJEN LAMINOINTI KOROSTAA JA KAUNISTAA LUONNOLLISIA KULMAKARVOJA

YUMI™ Brows on uusi kulmakarvojen laminointi-menetelmä, joka ravitsee ja kosteuttaa kulmakarvoja keratiinin, vitamiinien ja proteiinien avulla.  Huolellisesti valitut aktiiviaineet, kuten pantenoli ja keratiini, hellivät, vahvistavat ja suojaavat luonnollisia kulmakarvoja käsittelyn jokaisessa vaiheessa. Kyse ei ole pelkästä kulmakarvojen muotoilusta ja värjäyksestä, vaan se on lisäksi todellinen kulmakarvoja hellivä syvähoito. YUMI™ Brows -tuotteet hoitavat ja suojaavat kulmakarvoja käsittelyn kaikissa vaiheissa.

YUMI™ Brows -menetelmässä kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä, jonka vaikutus kestää 4–6 viikkoa. Kulmakarvojen laminointi on nouseva trendi, ja YUMI™ Brows on uusi vaihtoehto asiakkaille, jotka kaipaavat luotettavaa, nopeaa ja kivutonta menetelmää luonnollisten kulmakarvojen korostamiseen.

Lisäksi teemme Womanissa ripsien ja kulmakarvojen kestovärjäykset sekä kulmakarvojen muotoilua.

YUMI ™Lashes & Brows kotihoito-ohjeet

1. Älä kastele ripsiäsi ja kulmakarvojasi 1-2 vuorokauteen käsittelyn jälkeen, sillä vesi saattaa kuivattaa kemiallisesti käsitellyn karvan.

2. Kosteuta ripsiäsi ja kulmakarvojasi 1-2 kertaa päivässä YUMI™Lashes kosteuttavalla ja ravitsevalla värittömällä hoitomaskaralla. Käsitellyt karvat pysyvät kauniimpina ja elinvoimaisempina sekä kauniisti kaarevina pidempään, kun kosteuttamisesta huolehditaan päivittäin.

3. Harjaa ripsiäsi ja kulmakarvojasi aamuin illoin, jotta ne pysyvät siisteinä ja pääsevät koko pituudeltaan oikeuksiinsa.

4. Uuden YUMI™Lashes & Brows -kestotaivutushoidon voit ottaa noin 8 viikon kuluttua.

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ! »
VARAA AIKA! »