KARVOJEN POISTOT LUOTETTAVASTI TURUSSA

OSAAVA HENKILÖKUNTA JA HUOLLINEN TYÖPERIAATE

Hoitola Womanin palveluihin kuuluu myös erilaiset karvojen poistotoimenpiteet:

SOKEROINTI

Sokerointi on suosituin karvanpoistomenetelmämme! Sokeroinnilla voidaan poistaa ihokarvoja kaikkialta kehosta helposti, nopeasti ja lähes kivuttomasti. Sokerointi ei ole ainoastaan karvojen poistoa vaan se on myös ihonhoitoa. Sokeroinnin jälkeen ihosta tulee välittömästi tasaisemman, kirkkaamman ja terveemmän näköinen. Sokeri poistaa lyhyetkin ihokarvat ja karvoja ei tarvitse kasvattaa ennen käsittelyä. Sokerointi on käsittelynä hellävaraisempi kuin vahaus, samalla hoitaen ja kevyesti kuorien ihoa. Säännöllinen sokerointi heikentää karvan kasvua ja pehmentää karvan rakennetta.

VAHAUS

Häiritseviä ihokarvoja voidaan poistaa kasvojen ja vartalon alueelta vahausmenetelmällä. Vahaa käytettäessä karva irrotetaan juurineen ja kestää noin 3-6 viikkoa ennen sen takaisinkasvua. Etuna on myös uuden kasvavan karvan pehmeämpi ja hennompi rakenne, jolloin vältytään pistelevältä sängeltä. Säännöllinen karvojenpoisto vahauksella saattaa jopa heikentää karvankasvua.

T-AWAY

Karvojen poistossa T-Away -menetelmällä tuhotaan karvan sipulimainen karvanysty, josta karva kasvaa. Näin karvanpoisto on pysyvää. Ohut kulta- tai teräsneula viedään karvankanavaa pitkin karvanystyyn, yhdistetään sähkövirta ja karvanysty tuhoutuu. Karva lähtee käsittelyn jälkeen helposti irti ja voidaan vetää pois pinsetillä.

Älä poista karvoja juuri ennen käsittelyä. Karvan pitää olla vähintään n. 1,5 mm pitkä. Karvat poistetaan yksi kerrallaan, joten on siksi suositeltavaa tehdä käsittely pienille ongelma-alueille kuten kasvot, nännipiha, navan alue, rintavako tai bikiniraja. Toimenpiteen hinta 50 – 150 € riippuen käytetystä ajasta. 30 min. käsittelyaika on maksimi yhdellä kerralla. 10 minuutissa käsitellään n. 30-40 karvaa.

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ! »
VARAA AIKA! »