KARVOJEN POISTOT LUOTETTAVASTI TURUSSA

OSAAVA HENKILÖKUNTA JA HUOLLINEN TYÖPERIAATE

Hoitola Womanin palveluihin kuuluu myös erilaiset karvojen poistotoimenpiteet:

SOKEROINTI

Sokeroinnilla voidaan poistaa ihokarvoja kaikkialta kehosta helposti, nopeasti ja lähes kivuttomasti. Sokerointi ei ole ainoastaan karvojen poistoa vaan se on myös ihonhoitoa. Sokeroinnin jälkeen ihosta tulee välittömästi tasaisemman, kirkkaamman ja terveemmän näköinen. Sokeri poistaa lyhyetkin ihokarvat ja karvoja ei tarvitse kasvattaa ennen käsittelyä. Sokerointi on käsittelynä hellävaraisempi kuin vahaus, samalla hoitaen ja kevyesti kuorien ihoa. Säännöllinen sokerointi heikentää karvan kasvua ja pehmentää karvan rakennetta.

VAHAUS

Häiritseviä ihokarvoja voidaan poistaa kasvojen ja vartalon alueelta vahausmenetelmällä. Vahaa käytettäessä karva irrotetaan juurineen ja kestää noin 3-6 viikkoa ennen sen takaisinkasvua. Etuna on myös uuden kasvavan karvan pehmeämpi ja hennompi rakenne, jolloin vältytään pistelevältä sängeltä. Säännöllinen karvojenpoisto vahauksella saattaa jopa heikentää karvankasvua.

E-STYLE

e-Style menetelmä sopii kaikille ihotyypeille ja muista menetelmistä poiketen e-Style ei perustu perinteisiin kromofori-menetelmiin, joten laite ei erittele karvoja värin perusteella. Laite poistaa kaiken värisiä karvoja kohdistuen karvatyyppiin.

T-AWAY

T-Away menetelmällä karvanpoisto suoritetaan yksittäin polttamalla, jolloin lopputuloksena on siisti ja sileä iho.

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ! »
VARAA AIKA! »