VITAL INJECTOR -TÄYTTÖLIFTAUS JA TÄYTEAINEHOIDOT

TÄYTEAINEHOIDOT TURVALLISESTI VUOSIEN KOKEMUKSELLA HOITOLA WOMANISTA TURUSTA

VITAL INJECTOR

Vital Injector -täyttöliftaus on tehokkaimpia tapoja nuorentaa ihoa näkyvästi jo yhdella hoidolla. Vital Injector on ainutlaatuinen 5-neulainen mesoterapialaite, jolla tehoaineet saadaan vietyä ihoon nopeasti, turvallisesti ja lähes ilman kipua. Hoidossa injektoidaan ihoon erityisen hoitopään avulla satoja pieniä pisaroita stabiloitua hyaluronihappoa ja jo yksi hyaluronihappomolekyyli pystyy sitomaan ihoon kosteutta jopa tuhatkertaisesti.

Tällä mentelmällä voidaan annostella täyteainetta tasaisesti koko kasvoille, saaden aikaan koko kasvojen napakoituminen. Hoito sopii myös huulirypyille ja silmänurkkien ns. ”harakanvarpaille”. Vital Injector -täyttöliftaus nuorentaa kasvojen piirteitä erittäin tehokkaasti. Sopii myös kämmenselkiin ja dekolteen alueen silottamiseen.

Jo yhdellä hoitokerralla saadaan näkyviä tuloksia, mutta paras tulos saadaan sarjahoidolla joka tehdään kolme kertaa neljän viikon välein. Hoidon epämukavuus on minimaalinen, koska hoito on erittäin nopea tehdä. Koko kasvojen käsittely kestää vain noin 15 minuuttia, jonka jälkeen kasvot rauhoitetaan hyaluronihapponaamiolla.

Vital Injector -asiakasesite

 

TÄYTEAINEHOIDOT

Luonnollisilla, biohajoavilla hyaluronihappotäyteaineilla saadaan välittömästi aikaan näkyviä hoitotuloksia.

Täyteaineita voidaan käyttää esimerkiksi seuraaviin alueisiin:

  • Otsarypyt
  • Ilmerypyt
  • Silmärypyt
  • Nenän ja suupielten uurteet
  • Naururypyt
  • Suupielten juonteet
  • Huuliraja ja huulten täyttö

Täyteainehoidot tekee Hoitola Womanissa erikoissairaanhoitaja Satu Karlsson. Vastaanotto perjantaisin tai sopimuksen mukaan. Ota meihin yhteyttä soittamalla tai yhteydenottolomakkeella niin kerromme mielellämme lisää.

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ! »
VARAA AIKA! »