VITAL INJECTOR -TÄYTTÖLIFTAUS JA TÄYTEAINEHOIDOT HOITOLA WOMANISTA

TEHOKKAAT JA YKSILÖLLISET ANTI-AGE HOIDOT TURVALLISESTI VUOSIEN KOKEMUKSELLA

Hoitola Womanista täyteainehoidot erikoissairaanhoitaja Satu Karlssonin vastaanotolla.

Vital Injector -täyttöliftaus

Vital Injector -täyttöliftaus on tehokkaimpia tapoja nuorentaa ihoa näkyvästi jo yhdella hoidolla. Vital Injector on uusi, ainutlaatuinen 5-neulainen mesoterapialaite, jolla tehoaineet saadaan vietyä ihoon nopeasti, turvallisesti ja lähes ilman kipua. Hoidossa injektoidaan ihoon erityisen hoitopään avulla satoja pieniä pisaroita stabiloitua hyaluronihappoa ja jo yksi hyaluronihappomolekyyli pystyy sitomaan ihoon kosteutta jopa tuhatkertaisesti.

Tällä mentelmällä voidaan täyteainetta annostella tasaisesti koko kasvoille ja näin saadaan aikaan koko kasvojen napakoituminen. Sopii myös huulirypyille ja silmä nurkkien ns ”harakanvarpaille”. Tämä täyttöliftaus nuorentaa kasvojen piirteitä dramaattisesti. Sopii myös kämmenselkiin ja dekolteelle.

Jo yhdellä hoitokerralla saadaan näkyviä tuloksia, mutta paras tulos saadaan sarjahoidolla joka tehdään kolme kertaa neljän viikon välein. Hoidon epämukavuus on minimaalinen, koska hoito on erittäin nopea tehdä. Koko kasvojen käsittely kestää vain noin 15 minuuttia, jonka jälkeen kasvot rauhoitetaan hyaluronihapponaamiolla.

Vital Injector -asiakasesite

Mikroneulauksella apua ryppyihin ja värivirheisiin

Mesoterapia perustana on mikroneulaushoito. Hoidossa käytettävä hygieniamoduuli sisältää 5-38 pientä neulaa, jotka vievät vaikuttavat aineet 0,2 – 2,5mm syvyyteen. Mesoterapia elvyttää ja uudistaa ihoa, jolloin saadaan tasoitettua ihon ryppyjä ja värivirheitä. Pistosten avulla hoidossa voidaan hyödyntää myös aineita, jotka eivät muuten pääsisi ihon pinnan läpi.

Tehokkaat täyteainehoidot hyaluronihapolla

Luonnollisilla, biohajoavilla hyaluronihappotäyteaineilla saadaan välittömästi aikaan näkyviä hoitotuloksia.

Täyteaineita voidaan käyttää esimerkiksi seuraaviin alueisiin:

  • Otsarypyt
  • Ilmerypyt
  • Silmärypyt
  • Nenän ja suupielten uurteet
  • Naururypyt
  • Suupielten juonteet
  • Huuliraja ja huulet

Täyteainehoidot tekee Hoitola Womanissa sairaanhoitaja Satu Karlsson. Vastaanotto parillisten viikkojen torstaisin ja perjantaisin tai sopimuksen mukaan. Ota meihin yhteyttä soittamalla tai yhteydenottolomakkeella niin kerromme mielellämme lisää.

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ! »
VARAA AIKA! »