CND ACADEMY & SHOP TURKU, KYNSIAKATEMIA

CND on 30 vuoden ajan kehittänyt perusteellista koulutusohjelmaa kynsiteknikoille. Voit käydä koulutuksen Suomessa, New Yorkissa, Lontoossa tai Pariisissa – sisältö on sama. Koulutuksemme sinulle on täsmälleen sama kuin se, jonka maailman palkituimmat kynsiteknikot ovat saaneet. Ei ole väliä minkä tekniikan haluat oppia, missä päin maat asut tai oletko vasta-alkaja vai kokenut tekijä – löydät taatusti itsellesi sopivan kurssin.

CND Academy & Shopit toimivat koulutuspaikkoina Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa. Academyillä on monipuolinen koulutuskalenteri ja sen lisäksi tarjoamme erikoisosaamista koko Skandinavian alueella. Kynsimuotoilijan koulutus ei aina välttämätta ala peruskursseista, vaan innostus geeli- ja akryylirakennekynsien osaamiseen saattaa alkaa kun olet käynyt SHELLAC™-koulutuksen. Koulutukseen voit osallistua mikäli sinulla on alalle rekisteröity Y-tunnus tai olet töissä liikkessä, jossa on kauneudenhoitoalan palveluja. Ota rohkeasti yhteyttä meihin (02) 250 5056 tai info@hoitolawoman.fi. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi. Katso tulevat kurssit täältä!

CND ACADEMY & SHOP TURKU FACEBOOK-SIVUT »

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ! »

KAUNIIT JA HUOLITELLUT KÄDET CND:N HUIPPULAADUKKAILLA MENETELMILLÄ

Kauniit ja huolitellut kädet luovat hyvän ensivaikutelman. Womanista saat rentouttavat CND Spa manikyyyrit VINYLUX™-lakkauksella tai SHELLAC™-kestolakkauksella. Lisäksi valikoimaamme kuuluu laadukkaat käsien- ja kynsienhoitotuotteet kotikäyttöön. SHELLAC™-kestoakkaus sopii hyvin myös lyhyille ja heikoille kynsille, sillä lakkauksen pinta suojaa ja vahvistaa omaa luonnonkynttä. Kestolakkauksen pysyvyys on 2-3 viikkoa. Varpaankynsissä kestolakkaus pysyy kauemmin, koska varpaankynnet kasvavat sormien kynsiä huomattavasti hitaammin.

Valikoimaamme kuuluu myös parafiinihoidot, joiden teho perustuu hitaasti vapautuvaan, miellyttävään lämpöön. Se lievittää kipua ja syväkosteuttaa ihoa. Lopputuloksena on kauniin nuorekas iho, joka tuntuu silkkisen pehmeältä. Kauniit, siistit kynnet ja hyvin hoidetut kädet tuovat luksusta arkeen ja vaikuttavuutta juhlahetkiin.

AMMATTITAIDOLLA TEHDYT RAKENNE- JA GEELIKYNNET TURUSTA

Teemme upeat rakennekynnet tai luonnollisen kynnen geelauksen toiveidesi mukaan. Rakennekynnet sopivat erityisesti niille, jotka kärsivät kynsiongelmista, kuten katkeilusta ja lohkeilusta. Kynnet voidaan valmistaa joko omaa kynttä pidentämällä muottien tai tippien avulla tai levittämällä geeliä oman kynnen pituudelle. Rakennekynsistä saa hyvin luonnollisen näköiset ja omaa kynttä vastaavat tai lumoavan koristeelliset. Kynnet sopivat loistavasti niin juhlaan kuin arkeen. Geelikynnet on tarkoitettu terveelle luonnonkynnelle ja niillä pystytään tekemään kestäviä ranskalaisia manikyyrejä, koristeluja ja lakkauksia. Geeli on kynnellä kevyt ja luonnollisen tuntuinen. Sillä voi pidentää omaa kynttä ja luoda tasoittava suoja oman kynnen päälle. Rakennekynnet sopivat hyvin niille, jotka haluavat nopeasti lisää pituutta ja kestävyyttä omille kynsille. Rakennekynnet auttavata myös kahdella tavalla kynsienpureskelun lopettamiseen:

  • vahvan geelin alla oleva oma kynsi pysyy koskemattomana ja kasvaa pituutta
  • omat kynnet saavat kasvaa, koska hienoja kynsiä ei tee mieli pilata

RAKENNE- JA GEELIKYNSIEN HUOLTO

Rakennekynsien ja geelikynsien huoltoväli on noin 3-6 viikkoa riippuen omien kynsien kasvusta ja kynsiin kohdistuvasta rasituksesta. Huollossa kynsiä voidaan siistiä, muotoilla ja vaihtaa koristeluja ja värejä. Noudattamalla seuraavia ohjeita, kynnet pysyvät kauniina ja paremmassa kunnossa:

  • Huollata kynnet säännöllisesti 3-6 viikon välein
  • Jos haluat poistaa kynnet, teetä työ ammattilaisella
  • Älä käytä kynsiä työkaluina
  • Huolehdi kynsien puhtaudesta
  • Lyhennä kynnet aina viilaamalla, älä leikkaamalla
  • Vältä kemikaalien kosketusta ja käytä tarvittaessa suojahanskoja
  • Jos lakkaat kynsiä niin poista lakka asetoonittomalla lakanpoistoaineella
  • Hoida kynsiä vain meiltä hankituilla laadukkailla kynsien- ja käsienhoitotuotteilla

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ! »
VARAA AIKA! »