KESTOLAKKAUKSET JA RAKENNEKYNNET AMMATTITAIDOLLA TURUSSA

HUOLITELLUT KÄDET JA KYNNET PARHAILLA MENETELMILLÄ

Kauniit ja huolitellut kädet luovat hyvän ensivaikutelman. Womanista saat rentouttavat SPA manikyyyrit VINYLUX™-lakkauksella tai SHELLAC™-kestolakkauksella. Lisäksi valikoimaamme kuuluvat laadukkaat käsien- ja kynsienhoitotuotteet kotikäyttöön. SHELLAC™-kestolakkaus sopii hyvin myös lyhyille ja heikoille kynsille, sillä lakkauksen pinta suojaa ja vahvistaa omaa luonnonkynttä. Kestolakkauksen pysyvyys on 2-3 viikkoa. Varpaankynsissä kestolakkaus pysyy kauemmin, koska varpaankynnet kasvavat sormien kynsiä huomattavasti hitaammin.

Valikoimaamme kuuluvat myös ihanat parafiinihoidot, joiden teho perustuu hitaasti vapautuvaan, miellyttävään lämpöön. Se lievittää kipua ja syväkosteuttaa ihoa. Lopputuloksena on kaunis ja nuorekas iho, joka tuntuu silkinpehmeältä. Kauniit, siistit kynnet ja hyvin hoidetut kädet tuovat ylellisyyttä arkeen ja vaikuttavuutta juhlahetkiin.

AMMATTITAIDOLLA TEHDYT RAKENNE- JA GEELIKYNNET TURUSTA

Teemme upeat rakennekynnet ja luonnollisen kynnen geelauksen toiveidesi mukaan. Rakennekynnet sopivat erityisesti niille, jotka kärsivät kynsiongelmista, kuten katkeilusta ja lohkeilusta, tai haluavat lisää pituutta omiin kynsiin. Kynnet voidaan tehdä joko omaa kynttä pidentämällä muottien tai tippien avulla, tai levittämällä vahvistavaa geeliä oman kynnen pituudelle. Rakennekynsistä saadaan hyvin luonnollisen näköiset ja omaa kynttä vastaavat tai vaihtoehtoisesti pidemmäksi muotoillut rakennekynnet. Molempiin vaihtoehtoihin voidaan tehdä lisäksi upeita NailArt -koristeluja toiveidesi mukaan.

Kynnet sopivat loistavasti niin juhlaan kuin arkeen. Geelikynnet on tarkoitettu terveelle luonnonkynnelle ja niihin voidaan tehdä kestäviä ranskalaisia manikyyrejä, koristeluja ja lakkauksia. Geeli on kynnellä kevyt ja luonnollisen tuntuinen. Sillä voidaan hieman myös pidentää omaa kynttä ja luoda kynnen pintaa tasoittava suoja oman kynnen päälle. Rakennekynnet sopivat hyvin niille, jotka haluavat nopeasti lisää pituutta ja kestävyyttä omille kynsille. Rakennekynnet auttavat myös kahdella tavalla kynsienpureskelun lopettamiseen:

  • vahvan geelin alla oleva oma kynsi pysyy koskemattomana ja kasvaa pituutta
  • omat kynnet saavat kasvaa, koska hienoja kynsiä ei tee mieli pilata

RAKENNE- JA GEELIKYNSIEN HUOLTO

Rakenne- ja geelikynsien huoltoväli on noin 3-6 viikkoa ja kestolakkausten 2-3 viikkoa. Huoltoväli riippuu omien kynsien kasvusta ja kynsiin kohdistuvasta rasituksesta. Huollossa kynnet siistitään ja muotoillaan uudelleen sekä voidaan vaihtaa koristeluja ja värejä. Noudattamalla seuraavia ohjeita, kynnet pysyvät pidempään kauniina ja hyvässä kunnossa:

  • Huollata kynnet säännöllisesti 3-6 viikon välein
  • Jos haluat poistaa kynnet, teetä työ ammattilaisella
  • Älä käytä kynsiä työkaluina
  • Huolehdi kynsien puhtaudesta
  • Lyhennä kynnet aina viilaamalla, älä leikkaamalla
  • Vältä kemikaalien kosketusta ja käytä tarvittaessa suojahanskoja
  • Jos lakkaat kynsiä niin poista lakka asetoonittomalla lakanpoistoaineella
  • Hoida kynsiä vain meiltä hankituilla laadukkailla kynsien- ja käsienhoitotuotteilla

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ! »
VARAA AIKA! »