VARTALOHOIDOILLA KAUNIS LOPPUTULOS

TYYTYVÄISYYS LUO ITSEVARMUUTTA

Turussa Hoitola Womanissa on saatavilla monipuolisesti erilaisia vartalohoitoja. Kiinteyttävillä, selluliittiä poistavilla ja vartalon ihoa uudistavilla hoidolla saadaan aikaan näkyviä tuloksia.

VELA SHAPE

Vela Shape on kuin ”rasvaimu” ilman leikkausta. Se vaikuttaa ihonalaisiin kerroksiin muokaten rasvakudosta solutasolla. Hoidossa käytettävä laite pienentää rasvasoluja ja aktivoi rasvakudoksen aineenvaihduntaa. Lopputuloksena on ihon tasoittuminen ja selluliitin vähentyminen. Vela Shape-hoidolla näkyviä tuloksia havaitaan jo kolmen hoitokerran jälkeen ja tulokset ovat kliinisesti mitattavissa. Tutkimuksissa todettiin muun muassa reisien, vyötärön ja lantion hoikistuneen. Kaikki asiakkaat havaitsivat myös selluliitin ulkonäön parantuneen.

LPG -LIPOMASSAGE & LYMFA

LPG-hoidon vaikutus on kokonaisvaltainen:

  • Hajottaa selluliittikertymiä ja tasoittaa ihon pintaa täysin luonnonmukaisesti
  • Vähentää rasvakudosta aineenvaihdunnan parantuessa
  • Vaikuttaa ihokudosten kimmoisuuteen kiinteyttäen ja vahvistaen elastiini- ja kollageenisäikeitä
  • Kuorii sarveistuneet solut ihon pinnalta
  • Elvyttää tehokkaasti ihokudosten aineenvaihduntaa
  • Puhdistaa ihohuokosia kuona-aineista ja muista epäpuhtauksista

Rentouttavan LPG-hoidon jälkeen seuraa välittömästi hyvä olo ja pidemmän hoitojakson jälkeen koko elimistöä aktivoivan hoidon vaikutukset ovat hyvin kokonaisvaltaiset: uni syvenee, stressi vähenee ja yleinen hyvinvointi paranee.

LPG Lipomassagen roll’in tekniikka on tieteellisesti todistettu ainutlaatuinen hoito paikallisille rasvakertymille. Lipomassage on tehokas hoito erityisesti kehon ongelma-alueilla ja näkyviä tuloksia saadaan jopa neljän hoitokerran jälkeen. Hoitoa suositellaan otettavan 2-3 kertaa viikossa sarjahoitona. Lopputuloksena muun muassa selluliitti-iho tasoittuu, sidekudosten aineenvaihdunta vilkastuu, lymfanestekierto kiihtyy ja vartalosta tulee sopusuhtaisempi.

ULTRATONE FUTURA PRO

Ultratone Futura Pro mahdollistaa samanaikaisen kasvo- ja vartalohoidon. Ultratone hoitolaitteiden kehitystyö pohjautuu englantilaisen, maailmankuulun Slendertone Ltd:n yli 35 vuoden mittaiseen kehitys- ja tutkimustyöhön. Ultratone laitteet ovat tehokkaita, tutkittuja ja turvallisia.

  • Mikrovirtaa hyödyntävä ohjelma on hellävarainen tapa kiinteyttää ja nuorentaa ihoa ja parantaa ravinteiden imeytymistä ihoon. Sarjahoitona mikrovirta on hyvin tehokas ja noin 5-10 hoitokerran jälkeen tulokset ovat hämmästyttäviä! Yksi hoitokerta kestää 30 minuuttia ja oleellinen osa hoitoa on ihoa ja kudoksia ravitseva Ultratone ADN-voide.
  • Non Surgical Face Lift on impulssiaaltosarjaa hyödyntävä 15 minuutin tehohoito, jolla kuntoutetaan ja kohotetaan kasvojen lihaksia. Hoidolla pystytään myös vähentämään pintaryppyjä erityisesti silmien ja suun ympärillä. 8-12 kerran perushoitosarjaa seuraa 1-2 kertaa kuukaudessa toteutettu ylläpitohoito. Non Surgical Face Lift on nimensäkin mukaisesti monipuolinen ja tehokas ”veitsetön” vaihtoehto kasvojen kohotukseen!  Tämä hoito soveltuu hyvin myös kasvohalvauspotilaiden kuntoutukseen.
  • Lymfahieronta perustuu ihon kuona-aineiden poistoon, jossa 30 minuutin hoito-ohjelmalla jäljitellään syvävaikutteisia lymfakierron ”pumppausaaltoja”. Lymfahoidolla pystytään poistamaan liaalliset kudosnesteet ja kuona-aineet, jolloin ihon turvotus ja nestekertymät vähenevät.
  • Anti-ageing ohjelmalla poistetaan iholle ilmaantuvia ikääntymisen merkkejä ja eheytetään sidekudosten rakennetta. Anti-ageing hoito sopii erityisesti jo kypsempään ikään ehtineille, jotka kokevat otsan pystyrypyt, silmäkulmien ns. naururypyt tai ylähuulen rypyt kosmeettisesti häiritsevinä. Yhden hoitokerran kesto on 30 minuttia.

Ylläpito-ohjelma on nimensä mukaisesti suunniteltu edellä kuvattujen hoito-ohjelmien jälkeiseen 1-2 kertaa kuukaudessa tapahtuvaan jatkohoitoon. 15 minuutin monipuolisella impulssisarjalla ylläpidetään kasvolihasten kuntoa ja estetään pintaryppyjä muodostumasta. Teho perustuu kollageenin ja elastiinin tuotannon kiihdyttämisen ja lymfahoidon vaikutuksiin.

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ! »
VARAA AIKA! »