Woman Medical

TEHOKKAAT JA KOKONAISVALTAISET VARTALOHOIDOT TURUSSA

TUTKITUSTI TEHOKKAAT VARTALOHOITOMENETELMÄT

Turussa Hoitola Womanissa on saatavilla monipuolisesti erilaisia vartalohoitoja. Kiinteyttävillä, selluliittiä poistavilla ja vartalon ihoa uudistavilla hoidolla saadaan aikaan näkyviä tuloksia. Medikaalisissa vartalohoidoissamme hyödynnämme tutkitusti tehokkaita vartalohoitolaitteita, jotka edustavat uusinta teknologiaa.

LPG – ENDERMOLOGIE® 

Käytössämme on markkinoiden uusinta teknologiaa edustava LPG Cellu M6 Alliance -hoitolaite. Tässä uudessa menetelmässä yhdistyvät samanaikaisesti kudosta muokkaavat, kiinteyttävät ja silottavat ominaisuudet.  Hoitotulokset alkavat näkyä jo kolmannen hoitokerran jälkeen. Tutkitusti tehokas hoitomenetelmä vartalohoitoihin!

LPG-hoidon vaikutus on kokonaisvaltainen:

 • Hajottaa selluliittikertymiä ja tasoittaa ihon pintaa täysin luonnonmukaisesti
 • Vähentää rasvakudosta aineenvaihdunnan parantuessa
 • Vaikuttaa ihokudosten kimmoisuuteen kiinteyttäen ja vahvistaen elastiini- ja kollageenisäikeitä
 • Aktivoi fibroblastin toimintaa ja hyaluronihapposynteesiä
 • Kuorii sarveistuneet solut ihon pinnalta
 • Elvyttää tehokkaasti ihokudosten aineenvaihduntaa
 • Puhdistaa ihohuokosia kuona-aineista ja muista epäpuhtauksista
 • Rentouttaa lihaksia ja palauttaa

Rentouttavan LPG-hoidon jälkeen seuraa välittömästi hyvä olo ja pidemmän hoitojakson jälkeen koko elimistöä aktivoivan hoidon vaikutukset ovat hyvin kokonaisvaltaiset: uni syvenee, stressi vähenee ja yleinen hyvinvointi paranee.

LPG -hoitomenetelmä on tieteellisesti todistettu ainutlaatuisen tehokkaaksi hoidoksi paikallisille rasvakertymille. Menetelmällä pystytään eliminoimaan sitkeässä olevaa rasvaa, joka ei lähde laihdutuksen tai liikunnan avulla. Sopii myös palauttavana hoitona treenin jälkeen. LPG on tehokas hoito erityisesti kehon ongelma-alueilla ja näkyviä tuloksia saadaan jopa kolmannen hoitokerran jälkeen. Hoitoa suositellaan otettavan 2 kertaa viikossa 6-12 x sarjahoitona. Hoitotuloksena selluliitti-iho tasoittuu, iho kiinteytyy, sidekudosten aineenvaihdunta vilkastuu, lymfanestekierto kiihtyy ja kehon hyvinvointi lisääntyy.

STENDO® – PULSSITERAPIA

STENDO® on ranskalainen hoitoinnovaatio, joka hyödyntää oman sykkeen mukaan rytmittyvää hierovaa pulssiterapiaa. Kokonaisvaltaista hyvinvointia tieteellisellä tavalla tukeva vartalohoito tehostaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa, vahvistaa verisuonia, rentouttaa ja lisää hyvinvointia. Hierova STENDO®-hoito toteutetaan pehmeän vartalopuvun sisällä maaten.

STENDO® on alun perin kehitetty terveydenhuollon ammattilaisten avuksi kuntoutukseen ja fysioterapiaan. Sama tehokas teknologia on käytössä sekä lääkinnällisellä puolella, että wellness- ja hyvinvointikäytössä, kuten meillä.

Mihin STENDO®-vartalohoitoa käytetään?

Monikäyttöinen STENDO®-pulssiterapia sopii esimerkiksi seuraaviin tilanteisiin

 • Aineenvaihdunnan ja lymfakierron vilkastuttaminen, ns. detox-hoito
 • Lepo, rentoutus ja unenlaadun parantaminen
 • Urheilijan palautuminen
 • Selluliittihoidot
 • Palautumisen tukeminen raskauden jälkeen

ULTRATONE FUTURA PRO

Ultratone Futura Pro mahdollistaa samanaikaisen kasvo- ja vartalohoidon. Ultratone hoitolaitteiden kehitystyö pohjautuu englantilaisen, maailmankuulun Slendertone Ltd:n yli 35 vuoden mittaiseen kehitys- ja tutkimustyöhön. Ultratone laitteet ovat tehokkaita, tutkittuja ja turvallisia.

 • Mikrovirtaa hyödyntävä ohjelma on hellävarainen tapa kiinteyttää ja nuorentaa ihoa ja parantaa ravinteiden imeytymistä ihoon. Sarjahoitona mikrovirta on hyvin tehokas ja noin 5-10 hoitokerran jälkeen tulokset ovat hämmästyttäviä! Yksi hoitokerta kestää 30 minuuttia ja oleellinen osa hoitoa on ihoa ja kudoksia ravitseva Ultratone ADN-voide.
 • Non Surgical Face Lift on impulssiaaltosarjaa hyödyntävä 15 minuutin tehohoito, jolla kuntoutetaan ja kohotetaan kasvojen lihaksia. Hoidolla pystytään myös vähentämään pintaryppyjä erityisesti silmien ja suun ympärillä. 8-12 kerran perushoitosarjaa seuraa 1-2 kertaa kuukaudessa toteutettu ylläpitohoito. Non Surgical Face Lift on nimensäkin mukaisesti monipuolinen ja tehokas ”veitsetön” vaihtoehto kasvojen kohotukseen!  Tämä hoito soveltuu hyvin myös kasvohalvauspotilaiden kuntoutukseen.
 • Lymfahieronta perustuu ihon kuona-aineiden poistoon, jossa 30 minuutin hoito-ohjelmalla jäljitellään syvävaikutteisia lymfakierron ”pumppausaaltoja”. Lymfahoidolla pystytään poistamaan liaalliset kudosnesteet ja kuona-aineet, jolloin ihon turvotus ja nestekertymät vähenevät.
 • Anti-ageing ohjelmalla poistetaan iholle ilmaantuvia ikääntymisen merkkejä ja eheytetään sidekudosten rakennetta. Anti-ageing hoito sopii erityisesti jo kypsempään ikään ehtineille, jotka kokevat otsan pystyrypyt, silmäkulmien ns. naururypyt tai ylähuulen rypyt kosmeettisesti häiritsevinä. Yhden hoitokerran kesto on 30 minuttia.

Ylläpito-ohjelma on nimensä mukaisesti suunniteltu edellä kuvattujen hoito-ohjelmien jälkeiseen 1-2 kertaa kuukaudessa tapahtuvaan jatkohoitoon. 15 minuutin monipuolisella impulssisarjalla ylläpidetään kasvolihasten kuntoa ja estetään pintaryppyjä muodostumasta. Teho perustuu kollageenin ja elastiinin tuotannon kiihdyttämisen ja lymfahoidon vaikutuksiin.

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ! »
VARAA AIKA! »