TASAINEN SUIHKURUSKETUS TURUSSA

HOITOLA WOMANISTA KAUNIS JA LUONNOLLINEN SUIHKURUSKETUS

Vita Liberata on ihonhoidon ja täydellisen rusketuksen asiantuntija. Tarjoamme sinulle täydellisen ja luonnollisen rusketustuloksen, joka saa hoitavalla koostumuksellaan ihosi voimaan hyvin  – ja myös näyttämään siltä!

EDISTYKSELLISYYS Vita Liberata yhdistää parhaat orgaaniset raaka-aineet edistyksellisimpiin ihonhoidon teknologian saavutuksiin.

LAATUVAATIMUKSET Vita Liberata -tuotteet kuivuvat nopeasti iholla, ovat tuoksuttomia ja antavat tasai – sen, luonnollisen rusketuksen – aina suhteessa ihon omaan pigmenttiin.

HOITAVUUS Vita Liberatan tuotteet hoitavat ihoa kokonaisvaltaisesti, mikä takaa rusketuksen pysyvyyden ja tasaisen haalistumisen.

KOOSTUMUS Valitse koostumus, joka miellyttää sinua eniten. Tuotteemme sopivat kaikille ihotyypeille! Helppoa ja nopeaa rusketusta havitteleville suosittelemme keveitä vesi- ja moussekoostumuksia. Hoitavampaa ja kosteuttavampaa koostumusta toivoville voidemaiset ja öljymäiset tuotteet antavat parhaan lopputuloksen.

TUMMUUSASTE Tummuusasteen valinnassa tärkeintä on tavoitteesi: Medium antaa luonnollisen päivettyneen lookin ja Dark intensiivisemmän lopputuloksen. Huomioi myös oma pohjavärisi: helposti ruskettuvalla ihotyypillä rusketus kehittyy nopeammin ja tummemmaksi, kun taas vaalealla huonosti ruskettuvalla ihotyypillä lopputulos on vaaleampi. Vita Liberata -tuotteen sävy kehittyy iholla juuri omaan pigmenttiisi sopivaksi!

TURVALLINEN RUSKETUS Vita Liberata -tuotteet eivät sisällä hajusteita, parabeeneja, alkoholia tai muita huolta aiheuttavia kemikaaleja. Tuotteet takaavat luonnollisen rusketuksen ilman haitallisia UV-säteitä

 

OHJE ENNEN SUIHKURUSKETUSTA

  1. Rusketus tehdään aina puhtaalle sekä kuoritulle iholle.
  2. Iho on hyvä kuoria ja kosteuttaa rusketusta edeltävänä päivänä. Huomioi kuitenkin, että ihon tulee olla täysin puhdas ennen rusketusta. On erittäin tärkeää poistaa iholta kosteusvoide, öljyt, deodorantti, hajuvesi ja meikki. Varmista, ettei käyttämäsi kuorinta jätä öljyistä pintaa iholle.
  3. Kosteusvoidetta ei rusketuksen alle suositella käytettäväksi, koska se muodostaa kalvon ihon pintakerrokseen ja näin rusketus ei kehity yhtä optimaalisesti.
  4. Rusketuksen jälkeen on miellyttävää pukeutua tummiin ja löysiin vaatteisiin. Vältä hankaavia asusteita ja rintaliivejä. Rusketus kehittyy ihon pintakerroksessa.
  5. Anna rusketuksen kehittyä vähintään 8 tuntia ennen peseytymistä. Peseydy rusketuksen jälkeen pelkällä vedellä. Vasta sitten suihkusaippualla. Vinkki! Mikäli sinun on vaikea ruskettua auringossa, kannattaa vaikutusaikaa pidentää myös itseruskettavan tuotteen kanssa.
  6. Nauti turvallisesta ja ihoa hoitavasta, 80% luonnollisia raaka-aineita sisältävästä rusketuksesta, joka kauniin sävyn lisäksi myös hoitaa ihoasi. Tuotteen pohjaraaka-aineena on Aloe Veran lehtivesi. Se kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa.
  7. Rusketus pysyy iholla reilun viikon ajan, riippuen ihon uusiutumisesta.
  8. Parhaimmillaan rusketus on n. 3-4 päivää käsittelystä.
  9. Muista, että suihkurusketus ei suojaa ihoa auringolta. Muista aina käyttää aurinkosuojavoidetta kun altistut auringolle.
  10. Rusketuksen kestoa ja sävyä voi täydentää Vita Liberatan kotihoitotuotteilla, jotka voit ostaa Hoitola Womanista mukaan.

Ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai soittamalla ja kerromme mielellämme lisää.

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ! »
VARAA AIKA! »