TASAINEN JA KAUNIS SUIHKURUSKETUS

KAUNIS JA LUONNOLLINEN SUIHKURUSKETUS HOITOLA WOMANISTA TURUSSA

Teemme Hoitola Womanissa suihkurusketukset ammattitaidolla, vuosien kokemuksella – olemme täydellisen rusketuksen asiantuntijoita! Tarjoamme sinulle täydellisen ja luonnollisen rusketustuloksen, joka saadaan aikaan itseruskettavien ammattituotteiden ihoa hoitavilla koostumuksilla. Ihosi ruskettuu tasaisesti ja kauniisti, voiden samalla hyvin!

Käytämme suihkurusketuksissa luonnonmukaisia ja laadukkaita ammattikäyttöön tarkoitettuja suihkurusketusnesteitä. Ne kuivuvat ja kehittyvät iholla nopeasti, ovat tuoksuttomia tai lähes tuoksuttomia ja antavat tasaisen, luonnollisen rusketuksen – aina suhteessa ihon omaan pigmenttiin.

Rusketuksen tummuus määräytyy ihon pohjavärin ja käytettävän rusketusaineen mukaan. Light-sävy tuo iholle kevyen päivetyksen ja sopii erityisesti erittäin vaalealle tai vaalealle iholle. Medium-sävy tuo syvemmän, keskitumman loppuituloksen, joka sopii tummemmalle tai jo päivettyneelle iholle. Tummuusasteen valinnassa tärkeintä on tavoitteesi: Light antaa luonnollisen, kevyesti päivettyneen ilmeen ja Medium keskiruskean, hyvin päivettyneen lopputuloksen. Huomioi myös ihosi oma pohjaväri: helposti ruskettuvalla ihotyypillä rusketus kehittyy nopeammin ja tummemmaksi, kun taas vaalealla huonosti ruskettuvalla ihotyypillä lopputulos on vaaleampi. Suihkurusketuksen sävy kehittyy iholla juuri omaan pigmenttiisi sopivaksi.

Suihkurusketustuotteemme sopivat kaikille ihotyypeille! Ne ovat täysin orgaanisia, ihoa hoitavia ja ruskettavana ainesosana toimii 100% luonnollinen DHA. Kaikki suihkurusketusaineemme täyttävät uusimmat laatu- ja turvallisuusvaatimukset. Suihkurusketustuotteemme ovat ihoa hoitavia, sisältäen luonnollisia öljyjä tai ihoa kosteuttavaa hyaluronihappoa. Tuotteiden hoitavuus takaa rusketuksen paremman pysyvyyden ja tasaisemman poistumisen iholta. Suihkurusketuksen pysyvyys on n. 7-10 päivää, riippuen ihon uusiutumisesta.

Suihkurusketus on turvallinen ja nopea keino ruskettua, mutta se ei tuo suojaa auringon UV-säteilyä vastaan. Muista käyttää aurinkosuojavoidetta, kun olet auringossa!

OHJE ENNEN SUIHKURUSKETUSTA

  1. Rusketus tehdään aina puhtaalle sekä kuoritulle iholle.
  2. Iho on hyvä kuoria ja kosteuttaa rusketusta edeltävänä päivänä. Huomioi kuitenkin, että ihon tulee olla täysin puhdas ennen rusketusta. On erittäin tärkeää poistaa iholta kosteusvoide, öljyt, deodorantti, hajuvesi ja meikki. Varmista, ettei käyttämäsi kuorinta jätä öljyistä pintaa iholle.
  3. Kosteusvoidetta ei rusketuksen alle suositella käytettäväksi, koska se muodostaa kalvon ihon pintakerrokseen ja näin rusketus ei kehity yhtä optimaalisesti.
  4. Rusketuksen jälkeen on miellyttävää pukeutua tummiin ja löysiin vaatteisiin. Vältä hankaavia asusteita ja rintaliivejä. Rusketus kehittyy ihon pintakerroksessa.
  5. Anna rusketuksen kehittyä vähintään 8 tuntia ennen peseytymistä. Peseydy rusketuksen jälkeen pelkällä vedellä. 
  6. Rusketus pysyy iholla reilun viikon ajan, riippuen ihosi uusiutumisesta.
  7. Parhaimmillaan rusketus on n. 3 päivää käsittelystä.
  8. Muista, että suihkurusketus ei suojaa ihoa auringolta. Muista aina käyttää aurinkosuojavoidetta kun altistut auringolle.
  9. Rusketuksen kestoa ja sävyä voi täydentää itseruskettavilla kotihoitotuotteilla, jotka voit ostaa Hoitola Womanista mukaan.

Ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai soittamalla ja kerromme mielellämme lisää.

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ! »
VARAA AIKA! »