LUOTETTAVAT KESTOPIGMENTOINNIT TURUSTA

LUONNOLLINEN, HUOLITELTU ILME KESTOPIGMENTOINNILLA

Kestopigmentointi on turvallinen ja kestävä ratkaisu esimerkiksi harvoille kulmakarvoille, väsyneelle katseelle, häilyvälle huulirajalle sekä kiireisille aamuille. Huolellisesti ja tarkasti tehty kestopigmentointi näyttää luonnolliselta ja kestää iholla 2-5 vuotta ihotyypistä riippuen. Parhaimmillaan kestopigmentoinnin vaikutuksista voi nauttia yli 10 vuotta.

Teemme Hoitola Womanissa kestopigmentointeja ammattitaidolla, yli 15 vuoden kokemuksella. Suunnittelemme kestopigmentoinnit ja käytettävän tekniikan aina asiakaskohtaisesti, toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Kulmakarvat teemme myös 3D-, Shadow- tai Microblading -tekniikoilla. Tulokseksi saadaan onnistunut, asiakkaan yksilöllisiä piirteitä kauniisti korostava kokonaisuus. Hoitola Womanista saat kulmien, silmien ylä- ja alarajojen, huulten ja nännipihojen kestopigmentoinnit turvallisesti ja ammattitaidolla tehtynä.

Kestopigmentoinnilla on monia etuja:

  • Tuo piirteesi kauniisti esille.
  • Katse kirkastuu ja huulet erottuvat luonnollisen kauniisti.
  • Helpottaa aamurutiineja. Silmiä ei tarvitse enää rajata eikä kulmia muotoilla ja huulipunankin laitto helpottuu tarkan rajauksen ansiosta.
  • Antaa huolitellun ilmeen urheillessakin. Olitpa uimassa, tanssimassa tai juoksulenkillä, kestopigmentointi pysyy paikoillaan.
  • Kestää sateen ja kyyneleet. Kestopigmentointi ei leviä tai valu, vaan auttaa säilyttämään huolitellun ilmeen säästä riippumatta.
  • Häivyttää mahdollisia arpia. Kestopigmentointi häivyttää myös pienet arvet ja jäljet, jotka muuten esimerkiksi katkaisisivat kulmakarvojen linjan.

Kestopigmentoimme seuraavia alueita:

  • kulmakarvat – myös 3D-, Shadow- ja Microblading -tekniikoilla
  • ripsirajat (eyeliner)
  • huulirajat
  • huulten värin korostaminen ja väritys 3D-tekniikalla

Kestopigmentoinnin etuihin kuuluvat ennen kaikkea sen helppous ja turvallisuus. Hoitola Womanissa saadaan 1 – 2 tunnissa aikaan tarkka ja tyylikäs, huolellisesti toteutettu kestopigmentointi, joka korostaa kauneuttasi useita vuosia. Ensimmäisen pigmentointikerran jälkeen tarvitaan ihotyypistä riippuen 1-2 värin lisäyskertaa, jotta kestopigmentoinnista saadaan pysyvä. Värin vahvistus tehdään n. kuuden viikon kulutta ensimmäisestä pigmentointikerrasta. Asiakkaan tulee noudattaa mukaan annettuja kotihoito-ohjeita kestopigmentoinnin jälkeen. Haluttaessa pigmentointia voidaan vahvistaa 1-5 vuoden jälkeen.

Lue Kukkarakoti-blogista kokemuksia silmänrajausten kestopigmentoinneista Womanissa!

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ! »
VARAA AIKA! »