RAVITSEVAT JA UUDISTAVAT LUONNONMUKAISET HOIDOT

KORKEALUOKKAISET LUONNONMUKAISET KASVO- JA VARTALOHOIDOT TURUSSA

Luonnonmukaisissa kasvo- ja vartalohoidoissamme hyödynnämme puhtaita luonnollisia vaikuttavia aineita, kuten kotimaisia luomumarjoja, Aloe Veraa, merisuolaa ja luonnollisia öljyjä. Luonnonmukaisilla hoidoillamme vahvistamme ihosi luonnollista toimintaa ja harmoniaa. Hoidot sopivat einomaisesti herkälle iholle, vahvistaen ihon luonnollista puolustuskykyä. Kotimaiset Ekopharma-hoidot eivät sisällä haitallisia kemikaaleja, vaan ne perustuvat puhtaisiin huolella valikoituihin vaikuttaviin aineisiin.

EKOPHARMA – MAAILMAN LAAJIN LUOMULAATUINEN AMMATTI-IHONHOITOSARJA

EKOPHARMA on kotimainen ammattikosmetiikkasarja, jossa käytetään kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita. Tuotteiden aktiiviaineiksi on valittu kotimaisia marjoja ja kasviuutteita, joihin sarjan teho perustuu. Marjoilla on monia erinomaisia vaikutuksia ihon ja hiusten hoidossa: ne ovat luonnollisen kauneuden salaisuus. Niiden avulla on kehitetty tehokas ja hyvin siedetty luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja herkkäihoisille.

EKOPHARMA Marjamatka-kasvohoidot ovat luonnonmukaisia hoitoja, jotka hellivät ihoa ja mieltä kotimaisten marjojen hoitavalla voimalla ja herkällä lempeydellä. Marjamatka kasvohoidot räätälöidään yksilöllisesti ihotyypin mukaan.

Kaikille Ekopharma-tuotteille on myönnetty suomalainen FI-Natura -luonnonkosmetiikkasertifikaatti, joka takaa tuotteiden korkean laadun. Ekopharma-tuotteiden raaka-aineiden luomuprosentti on tyypillisesti 60-100% ja raaka-aineista luonnollista alkuperää on 95-100%.

Eko = ekologinen lähituotanto Suomessa puhtaista luomuraaka-aineista
Pharma = hyvä teho, ja erinomainen siedettävyys herkälle iholle
Professional = ammattikosmetiikkasarja

Ei haitallisia kemikaaleja. Me uskomme luonnon voimaan!

EKOPHARMA Marjamatka-kasvohoidot

  • Marjamatka Kasvohoito 30 min. – Kasvoja hemmotteleva pikavirkistys
  • Marjamatka Kasvohoito 60 min. – Ihotyypin mukainen kasvohoito ihonpuhdistuksella tai hieronnalla
  • Marjamatka  Kasvohoito 90 min.- Ihotyypin mukainen täydellinen kasvohoito ihonpuhdistuksella ja hieronnalla

Wellnes-vartalohoidot

  • Body Peeling, vartalon kuorintahoito 30 min.
  • Back & Head, selän ja päänahan hieronta 30 min.
  • Body Peeling & Massage, vartalon kuorinta ja hieronta 60 min.
  • Hot Stone, kuumakivihieronta 60 min.

Wellnes-hoitopaketit

WELLNESS – Back, Face & Head, hoitopakettti 60 min. 
Womanin Wellness-uutuus! Ihanasti hemmotteleva ja rentouttava hoitokokonaisuus, joka alkaa ihoa hoitavalla ja mineralisoivalla selän suolakuorinnalla ja rentouttavalla klassisella hieronnalla. Hoito täydentyy ihotyypin mukaisella kasvojen ja päänahan rentoutushoidolla, johon kuuluu kasvojen pintapuhdistus, kuorinta, tehoseerumi, hoitovoide sekä täydellisesti rentouttava kasvojen ja päänahan hieronta.

WELLNESS – Face & Body, hoitopaketti 90 min.
Täydellinen, luonnonmukainen kasvo- ja vartalohoitopaketti, joka ravitsee, suojaa, ja kosteuttaa ihoa sekä rentouttaa kokonaisvaltaisesti niin kehoa kuin mieltä. Hoitoon kuuluu yksilöllisesti suunniteltu kosteuttava, uudistava ja antioksidanttinen, tai syväpuhdistava kasvohoito sekä puhdistava ja ihanasti rentouttava vartalon kuorinta.

Korkealuokkainen, yksilöllisesti toteutettava WELLNESS-hoito on todella ylellinen, miellyttävä ja kokonaisvaltainen hoitokokemus!

 

Katso lisätietoa Ekopharma -tuotteista valmistajan sivuilta.

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ! »
VARAA AIKA! »