[ comfort zone ] SACRED NATURE RAVITSEVAT JA UUDISTAVAT LUONNONMUKAISET HOIDOT

REGENERATE YOUR SKIN – REGENERATE OUR PLANET

Uudista ihoa, kehoa ja mieltä luonnonmukaisilla SACRED NATURE -hoidoilla. Uudet, vegaaniset [ comfort zone ] SACRED NATURE -tuotteet on kehitetty Italiassa, Davines Villagen Scientific Garden -tutkimuslaboratoriossa. Tuotteissa ja hoidoissa hyödynnetään laboratorion omaa antioksidanttista Scientific Garden Extract™ -uutetta, joka pitää ihon terveenä, nuorekkaana ja vastustuskykyisenä ympäristön haittatekijöitä vastaan. Uute sisältää fermentoitua myrttiä, seljaa ja granaattiomenaa, jotka on viljelty kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

Kaikki SACRED NATURE -tuotteet ovat hiilidioksidinegatiivisia. Pakkauksissa on käytetty lasia, metallia ja uusiopaperia ja tuotteiden myynnistä 1% lahjoitetaan 1% for the Planet -järjestölle. SACRED NATURE -tuotteilla on Cosmos Organic & Cosmos Natural -sertifikaatit. Tuotteiden koostumukset on formuloitu hurmaavan pehmeiksi ja miellyttäviksi lesitiinin ja karitevoin avulla. Kaikki SACRED NATURE -tuotteet ovat vegaanisia ja sopivat myös herkälle iholle.

SACRED NATURE – KASVO- JA VARTALOHOIDOT

REGENERATIVE ELIXIR, KASVOHOITO 60 min.

UUDISTAVA – ANTIOKSIDANTTINEN – KIINTEYTTÄVÄ

Nuorekkuutta lisäävä vegaaninen ja antioksidanttinen kasvohoito. Koostumukset on sertifioitu COSMOS-ohjeistuksien mukaan. Hoito ravitsee, lisää ihon hapensaantia ja suojaa ihoa. Sen tehokkuus varmistetaan yksilöllisesti valituilla tuotteilla sekä kunkin hoitovaiheen erityisillä tekniikoilla.

Hinta: 95,-

REGENERATIVE HYDRA, KASVOHOITO 30 min.

ANTIOKSIDANTTINEN – KIRKASTAVA – KOSTEUTTAVA

Elvyttävä, kosteuttava ja antioksidanttinen kasvohoito, joka saa ihon säteilemään välittömästi. Koostumukset on sertifioitu COSMOS-ohjeistuksien mukaan. Se antaa miellyttävän, näkyvän raikkauden ja elinvoiman iholle. Sen tehokkuuden takaa hoitoyhdistelmä, johon kuuluu ihon uudistaminen ja syväkosteutus.

Hinta: 58,-

SACRED NATURE BODY, VARTALOHOITO 60 min.

UUDISTAVA – ANTIOKSIDANTTINEN – RAVITSEVA

Koko kehoa ravitseva, kosteuttava ja rentouttava vartalohoito. Hoitoon kuuluu vartalon kuorinta sekä kehoa ja mieltä rentouttava hieronta.  Sacred Nature Body uudistaa, suojaa, kosteuttaa ja ravitsee vartalon ihoa sekä edistää kuona-aineiden poistumista.

Hinta: 75,-

WELLNESS – SACRED NATURE FACE & BODY, HOITOPAKETTI 120 min.

UUDISTAVA – ANTIOKSIDANTTINEN – TÄYDELLISESTI RENTOUTTAVA

Täydellinen, vegaaninen kasvo- ja vartalohoitopaketti, joka ravitsee, suojaa, ja kosteuttaa ihoa sekä rentouttaa kokonaisvaltaisesti niin kehoa kuin mieltä.  Hoitoon kuuluu nuorekkuutta lisäävä kosteuttava, uudistava ja antioksidanttinen kasvohoito sekä vartalon kuorinta ja täydellisesti rentouttava hieronta.

Hinta: 135,- (norm. 170,-)

Katso lisätietoja Sacred Nature -tuotteista valmistajan sivuilta.

KOTIMAISET LUONNONMUKAISET HOIDOT TURUSTA

KORKEALUOKKAISET JA VAIKUTTAVAT LUOMULAATUISET AMMATTIHOIDOT WOMANISTA

Luonnonmukaisissa kasvo- ja vartalohoidoissamme hyödynnämme puhtaita luonnollisia vaikuttavia aineita, kuten kotimaisia luomumarjoja, Aloe Veraa, merisuolaa ja luonnollisia öljyjä. Luonnonmukaisilla hoidoillamme vahvistamme ihosi luonnollista toimintaa ja harmoniaa. Hoidot sopivat einomaisesti herkälle iholle, vahvistaen ihon luonnollista puolustuskykyä. Kotimaiset Ekopharma-hoidot eivät sisällä haitallisia kemikaaleja, vaan ne perustuvat puhtaisiin huolella valikoituihin vaikuttaviin aineisiin.

EKOPHARMA – MAAILMAN LAAJIN LUOMULAATUINEN AMMATTI-IHONHOITOSARJA

EKOPHARMA on kotimainen ammattikosmetiikkasarja, jossa käytetään kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita. Tuotteiden aktiiviaineiksi on valittu kotimaisia marjoja ja kasviuutteita, joihin sarjan teho perustuu. Marjoilla on monia erinomaisia vaikutuksia ihon ja hiusten hoidossa: ne ovat luonnollisen kauneuden salaisuus. Niiden avulla on kehitetty tehokas ja hyvin siedetty luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja herkkäihoisille.

EKOPHARMA Marjamatka-kasvohoidot ja Hilla-vartalohoidot ovat luonnonmukaisia hoitoja, jotka hellivät ihoa ja mieltä kotimaisten marjojen hoitavalla voimalla ja herkällä lempeydellä. Marjamatka kasvohoidot räätälöidään yksilöllisesti ihotyypin mukaan.

EKOPHARMA Marjamatka-kasvohoidot

  • Marjamatka Kasvohoito 30 min. – Kasvoja hemmotteleva pikavirkistys
  • Marjamatka Kasvohoito 60 min. – Ihotyypin mukainen kasvohoito ihonpuhdistuksella tai hieronnalla
  • Marjamatka  Kasvohoito 90 min.- Ihotyypin mukainen täydellinen kasvohoito ihonpuhdistuksella ja hieronnalla

EKOPHARMA Hilla-vartalohoidot

  • Hilla Vartalohoito 30 min. – Vartalon kuorintahoito
  • Hilla Vartalohoito 60 min. – Vartalokuorinta ja rentouttava hieronta
  • Hilla Vartalohoito 90 min. – Vartalokuorinta, kiinteyttävä vartalohaude ja rentouttava hieronta
  • Luonnonmukainen hemmotteluhetki 120 min. – Täydellinen hemmotteluhetki kasvoille ja vartalolle. Hoitoon sisältyy kasvojen hemmotteluhoito, vartalon kuorinta ja rentouttava hieronta.

Kaikille Ekopharma-tuotteille on myönnetty suomalainen FI-Natura -luonnonkosmetiikkasertifikaatti, joka takaa tuotteiden korkean laadun. Ekopharma-tuotteiden raaka-aineiden luomuprosentti on tyypillisesti 60-100% ja raaka-aineista luonnollista alkuperää on 95-100%.

Eko = ekologinen lähituotanto Suomessa puhtaista luomuraaka-aineista
Pharma = hyvä teho, ja erinomainen siedettävyys herkälle iholle
Professional = ammattikosmetiikkasarja

Ei haitallisia kemikaaleja. Me uskomme luonnon voimaan!

Katso lisätietoa Ekopharma -tuotteista valmistajan sivuilta.

 

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ! »
VARAA AIKA! »