KOTIMAISET LUONNONMUKAISET HOIDOT TURUSTA

KORKEALUOKKAISET JA VAIKUTTAVAT LUOMULAATUISET AMMATTIHOIDOT WOMANISTA

Luonnonmukaisissa kasvo- ja vartalohoidoissamme hyödynnämme puhtaita luonnollisia vaikuttavia aineita, kuten kotimaisia luomumarjoja, Aloe Veraa, merisuolaa ja luonnollisia öljyjä. Luonnonmukaisilla hoidoillamme vahvistamme ihosi luonnollista toimintaa ja harmoniaa. Hoidot sopivat einomaisesti herkälle iholle, vahvistaen ihon luonnollista puolustuskykyä. Kotimaiset Ekopharma-hoidot eivät sisällä haitallisia kemikaaleja, vaan ne perustuvat puhtaisiin huolella valikoituihin vaikuttaviin aineisiin.

EKOPHARMA – MAAILMAN LAAJIN LUOMULAATUINEN AMMATTI-IHONHOITOSARJA

EKOPHARMA on kotimainen ammattikosmetiikkasarja, jossa käytetään kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita. Tuotteiden aktiiviaineiksi on valittu kotimaisia marjoja ja kasviuutteita, joihin sarjan teho perustuu. Marjoilla on monia erinomaisia vaikutuksia ihon ja hiusten hoidossa: ne ovat luonnollisen kauneuden salaisuus. Niiden avulla on kehitetty tehokas ja hyvin siedetty luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja herkkäihoisille.

EKOPHARMA Marjamatka-kasvohoidot ja Hilla-vartalohoidot ovat luonnonmukaisia hoitoja, jotka hellivät ihoa ja mieltä kotimaisten marjojen hoitavalla voimalla ja herkällä lempeydellä. Marjamatka kasvohoidot räätälöidään yksilöllisesti ihotyypin mukaan.

EKOPHARMA Marjamatka-kasvohoidot

  • Marjamatka Kasvohoito 30 min. – Kasvoja hemmotteleva pikavirkistys
  • Marjamatka Kasvohoito 60 min. – Ihotyypin mukainen kasvohoito ihonpuhdistuksella tai hieronnalla
  • Marjamatka  Kasvohoito 90 min.- Ihotyypin mukainen täydellinen kasvohoito ihonpuhdistuksella ja hieronnalla

EKOPHARMA Hilla-vartalohoidot

  • Hilla Vartalohoito 30 min. – Vartalon kuorintahoito
  • Hilla Vartalohoito 60 min. – Vartalokuorinta ja rentouttava hieronta
  • Hilla Vartalohoito 90 min. – Vartalokuorinta, kiinteyttävä vartalohaude ja rentouttava hieronta
  • Luonnonmukainen hemmotteluhetki 120 min. – Täydellinen hemmotteluhetki kasvoille ja vartalolle. Hoitoon sisältyy kasvojen hemmotteluhoito, vartalon kuorinta ja rentouttava hieronta.

Kaikille Ekopharma-tuotteille on myönnetty suomalainen FI-Natura -luonnonkosmetiikkasertifikaatti, joka takaa tuotteiden korkean laadun. Ekopharma-tuotteiden raaka-aineiden luomuprosentti on tyypillisesti 60-100% ja raaka-aineista luonnollista alkuperää on 95-100%.

Eko = ekologinen lähituotanto Suomessa puhtaista luomuraaka-aineista
Pharma = hyvä teho, ja erinomainen siedettävyys herkälle iholle
Professional = ammattikosmetiikkasarja

Ei haitallisia kemikaaleja. Me uskomme luonnon voimaan!

Katso lisätietoa Ekopharma -tuotteista valmistajan sivuilta.

 

COMFORT ZONE, RAVITSEVAT LUONNONKOSMETIIKKAHOIDOT

SACRED NATURE – LUONNOLLINEN IHOLLESI. TURVALLINEN YMPÄRISTÖLLE. TÄYDELLISEN RENTOUTTAVA.

Ravitsevat luonnonkosmetiikkahoidot, jotka rentouttavat täydellisesti ja häivyttävät väsymyksen ja ikääntymisen merkkejä. Pitkäaikaisiin tutkimuksiin sekä voimakkaaseen luontoon sekä ihmiseen kohdistuvaan eettiseen sitoutumiseen pohjaten [ comfort zone ] on luonut sarjan tuotteita ja hoitoja, jotka sisältävät äärimmäisen tehokkaasti ihoa ravitsevia ja suojaavia luonnonmukaisia sekä biologisia aktiiviaineita, joilla aikaansaadaan edistyksellisiä tuloksia sekä nautintoa kaikille aisteille.

Sacred Nature hoitomme ovat kokonaisvaltaisia anti-age –hoitoja, jotka suojaavat ihon DNA:ta. Hoidot sopivat kaikille ihotyypeille, myös erittäin herkkäihoisille. Poistaa kuona-aineita, ravitsee ja suojaa ihoa. Korkealuokkaiset Italiassa valmistetut tuotteet ovat valmistettu intohimolla; – luonnon ja ecocert -vaatimusten mukaisesti. Sacred Nature on todella ylellinen, miellyttävä ja kokonaisvaltainen hoitorituaali.

Katso lisätietoja Sacred Nature -tuotteista valmistajan sivuilta.

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ! »
VARAA AIKA! »