LAADUKKAAT JA TURVALLISET TUOTTEET

PARHAAT IHONHOITOTUOTTEET HOITOLA WOMANISTA TURUSTA


VIE COLLECTION – DERMOKOSMETIIKAN EDELLÄKÄVIJÄ

Inspiraationa esteettinen lääketiede

VIE Collection hyödyntää esteettisen lääketieteen vaikutteita tuotteissaan ja ammattihoidoissaan. VIE Collection ammattihoidot ja tuotteet korvaavat ja täydentävät esteettisen lääketieteen toimenpiteitä. Ne jäljittelevät viimeisempiä dermatologisia ihoa nuorentavia toimenpiteitä ja kosmeettisia menetelmiä.

Vaikuttavat aineet

VIE Collection ei hyödynnä vain yhtä tähtiraaka-ainetta. Omassa Laboratoriossa valitaan ja yhdistetään tehokkaimmat omat vaikuttavat aineet optimaalisina pitoisuuksina voimakkaimpiin esteettisen lääketieteen molekyyleihin ihon ikääntymismerkkien korjaamiseksi tehokkaasti ja silminnähtävästi.

Tulokset

Tieteellisesti todistetut anti-ageing-tulokset.
VIE Collection testaa raaka-aineet ja koostumukset kliinisesti. Lisäksi konsultoidaan aina esteettisen lääketieteen lääkäriä, kaikki tuotteet ja hoidot testataan in vitro ja in vivo -menetelmin puolueettomissa laboratorioissa.

Ammattihoidot

Näkyviä tuloksia tuovat tehokkaat kasvohoidot.
Kasvohoidot kehitetään yhteistyössä esteettisen lääketieteen lääkärin kanssa. VIE Collectionin kasvohoidot tuovat näkyviä tuloksia jo yhden hoidon jälkeen.

Tutustu Vie Collection -tuotteisiin verkkokaupassamme


DP DERMACEUTICALS™ -ihonhoitotuotteet tarjoavat jokaiselle ihotyypille ja ihonhoidon haasteelle ihanteellisimmat ratkaisut.Tuotevalikoima on rakennettu niin, että voit koota ihonhoidon aamu- ja iltarutiinin, joka vastaa kaikkiin iho-ongelmiisi ja on lisäksi tutkitusti turvallista käyttää mikroneulaushoitojen kanssa. Dp Dermaceuticals™ -ihonhoitotuotteet on erityisesti suunniteltu tuomaan parhaat hoitotulokset ihotieteen ja parhaiden aktiiviaineiden yhdistelmällä.

Dp Dermaceuticals™ -tuotteet ovat ainutlaatuisia kun haluat parasta ihollesi. Siksi tuotesarjan kehittämiseen on omistettu vuosien tutkimus- ja kehittämistyö . Tuotteet mahdollistavat parhaat hoitotulokset Dermapen 4™ -mikroneulauksen yhteydessä.

  • Suunniteltu tehostamaan Dermapen 4™ -mikroneulaushoitoja
  • Todistettu tehokkuus useisiin iho-ongelmiin
  • Räätälöidyt hoitotuotteet kaikkiin ihonhoitorutiinisi vaiheesiin
  • Käytetään tuhansilla klinikoilla ympäri maailmaa

DERMAPEN 4 -mikroneulaus


INNOVATIVE SKINCARE® on omistautunut kehittämään tutkitusti tehokkaita ihonhoitotuotteita, jotka parantavat tuotteiden käyttäjien fyysistä ja henkistä hyvinvointia ympäri maailman. INNOVATIVE SKINCARE® noudattaa toiminnassaan korkeimpia mahdollisia eettisiä periaatteita ja hyödyntää ihon terveyteen liittyvää tiedettä hoitaessaan kuluttajan ihoa yksilöllisesti. iS Clinical® on Innovative Skincare®:n kehittämä tuotesarja sekä ammattilaiskäyttöön että jälleenmyyntiin. Merkin jälleenmyyjät ovat terveyden- ja kauneudenhoitoalan ammattilaisia, jotka osaavat neuvoa jokaista tuotteiden käyttäjää juuri hänen iholleen sopivan ihonhoito-ohjelman.

iS CLINICAL -tuotelinja koostuu ensiluokkaisen laadukkaista ja tehokkaista puhdistustuotteista, erilaisista iho-ongelmia hoitavista ihonhoitotuotteista, kosteuttavista tuotteista ja aurinkosuojatuotteista jotka sisältävät markkinoiden innovatiivisimpia ainesosia ja jotka ovat todistetusti tuottaneet turvallisia tuloksia ihonhoidon saralla jo yli vuosikymmenen ajan. Korjaavat ja ennaltaehkäisevät hoitotuotteet edustavat uuden sukupolven ihonhoitoteknologiaa, ja ne on helppo yhdistää mihin tahansa hoito-ongelmaan saaden aikaan ihon, joka on terveempi, kosteutetumpi ja ainutlaatuisella tavalla suojattu edistyneellä DNA-suojateknologialla.

Tutustu iS Clinical -tuotteisiin verkkokaupassamme


Sesderma tarjoaa dermatologeille ja kosmetologeille sekä kuluttajille laadukkaita dermokosmeettisia tuotteita ja hoitoja. Laaja tuotevalikoima ja sen tarjoama mahdollisuus löytää vastaus kaikille ihotyypeille, erilaisiin iho-ongelmiin ja tarkoituksiin on tuotesarjan vahvuus. Tuotteet ovat täysin turvallisia ja hyvin tehokkaita perusteellisen farmaseuttisen tuotteiden tarkastusjärjestelmän ansiosta.

Tutustu Sesderma -tuotteisiin verkkokaupassamme


Gernetic internationalin tuotteet on valmistettu biotekniikan avulla ja niiden aktiiviaineet ovat peräisin kasveista, merestä ja kivennäisaineista. Gernetic on enemmän kuin kosmeettinen ihonhoitosarja. Sen vaikutus perustuu tuotteiden sisältämiin vitamiineihin, hivenaineisiin, aminohappoihin ja proteiineihin, joiden annostus on tarkkaan määritelty.

Tuotteiden raaka-aineet ovat kliinisesti testattuja ja ne sisältävät aineita, jotka kuuluvat kansainvälisesti voimassa olevaan lääkeaineluetteloon. Gernetic- tuotteet on hyväksytty vientimaiden terveysministeriössä. Gernetic tuotteet perustuvat tarkkaan tutkimustyöhön, jonka päämääränä on terveys ja hyvinvointi. Sarja tarjoaa kokonaisvaltaisen tuotesarjan ja hoitomenetelmät kasvo-, rinta- sekä vartalohoitoihin.

www.gernetic.fi


CND on tinkimätön suunnannäyttäjä. CND on vuodesta 1979 lähtien kehittänyt ammattituotteita ja hoitoja, jotka laajentavat käsi- ja jalkahoitomahdollisuuksia. CND:n tehtävä on tarjota salongeille ja kynsiteknikoille parhaita innovatiivisia tuotteita sekä pitää yllä korkeaa palvelutasoa, koulutusta ja tukiverkkoa. CND sitoutuu täydellisesti laatuun. Jokainen tuotteemme on huolellisesti testattu ja tutkittu omissa laboratorioissamme ennen kuin se tavoittaa asiakkaamme.

CND:llä on liuta mahdollisuuksia sinulle, joka haluat fantastisen kauniita, luovia, innovatiivisia ja dramaattisia kynsiä. CND on kynsimaailman johtotähti rakennekynsien ja kynsihoitojen saralla. CND tarjoaa mahdollisuuden luoda asiakkaille juuri heidän tyyliinsä sopivia kokonaisuuksia. CND ei ole vain kynsiteknikkojen suosikki. Kun maailman johtavat muotisuunnittelijat New Yorkissa, Pariisissa, Milanossa ja Dubaissa paljastavat uusimmat tuulet, takahuoneesta löydät meidät. CND luo kynsitrendit yhdessä muotisuunnittelijoiden kanssa. Siksi saat meiltä trendikkäimmät ja innovaatisimmat tuotteet, jotka viitoittavat laadullaan tietä muille.

www.cnd.com


Nykyajan hyvinvointisairaudet johtuvat happojen ja happamien suolojen synnyttävien kuona-aineiden ja myrkkyjen tunkeutumisesta soluihin ja kudoksiin. Jatkuva mineraali- ja hivenainevaje johtuu siitä, että näitä aineita tarvitaan koko ajan happojen neutraloimiseen. Kasvo- ja vartalohoitometodimme perustuvat myrkyllisten kuona-aineiden poistoon sekä emäksisten mineraalivarastojen suojaamiseen ja täydentämiseen.

Tutustu P. Jentschura -tuotteisiin verkkokaupassamme


Minetan on suihkurusketusten ja itseruskettavien tuotteiden asiantuntija ja sarja keskittyy rusketuksissa ihosi kuntoon ja hoitavuuteen. Minetan -rusketustuotteet sisältävät luonnollisia erittäin kosteuttavia aineosia, samalla ruskettamalla ihoa täydellisesti. Jokainen tuote on rikastettu luonnollisesti ravitsevilla ainesosilla, kuten hyaluronihapolla, kookosvedellä, arganöljyllä, jojobaöljyllä, avokadoöljyllä, ruusuvedellä, keramidilla, niasiiniamidilla, A-, B3-, C- ja E-vitamiineilla. Mitä ravitumpi ja hoidetumpi iho on, sitä luonnollisemman näköinen, syvempi ja kestävämpi suihkurusketustulos on.

Hoitola Womanista voit myös ostaa kotiin Minetanin ihoa hoitavat rusketustuotteet.  Meidän lisäksi tuhannet kauneushoitolat ympäri maailmaa rakastavat ja luottavat Minetan-tuotteisiin. Minetan on 1 tunnin rusketuksen edelläkävijä (1 Hour Express Tan Formula), jonka avulla voit hallita värin syvyyttä valitsemalla rusketuksen jälkeisen suihkun ajankohdan.

Minetan-tuotteemme ovat:

  • 100% luonnollinen DHA
  • Parabeeniton 
  • PETA:n hyväksymiä
  • Vegaaneja
  • Valmistustettu USA:ssa

Tutustu Minetan-tuotteisiin verkkokaupassamme


EKOPHARMA on kotimainen ammattikosmetiikkasarja, jossa käytetään kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita. Olemme valinneet tuotteidemme aktiiviaineiksi kotimaisia marjoja ja kasviuutteita, joihin sarjan teho perustuu. Marjoilla on monia erinomaisia vaikutuksia ihon ja hiusten hoidossa: ne ovat luonnollisen kauneuden salaisuus. Niiden avulla on kehitetty tehokas ja hyvin siedetty luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja herkkäihoisille.

Kaikki EKOPHARMA-tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa suomalaiselle iholle. Käytämme tuotteissamme ammattitasoisia vaikuttavia raaka-aineita, joilla on tutkittuja vaikutuksia ihonhoidossa. EKOPHARMAn kulmakivinä ovat tuotteiden hyvä siedettävyys ja erinomainen hoitoteho, nämä ovat pohjana sekä raaka-ainevalinnoillemme että tuotekehitykselle. Tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä tai sen johdannaisia, sulfaatteja eivätkä keinotekoisia hajusteita. Tuotteidemme säilyvyyttä edistävät aineet ovat luonnollisia ja hellävaraisia.

Tutustu Ekopharma-tuotteisiin verkkokaupassamme


OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ TUOTTEISTAMME!
VARAA AIKA! »