LAADUKKAAT JA TURVALLISET TUOTTEET

TUTUSTU WOMANISSA KÄYTETTÄVIIN LAADUKKAISIIN, TULOKSIA TUOVIIN AMMATTI-IHONHOITOSARJOIHIN

Sesderma tarjoaa dermatologeille ja kosmetologeille sekä kuluttajille laadukkaita dermokosmeettisia tuotteita ja hoitoja. Laaja tuotevalikoima ja sen tarjoama mahdollisuus löytää vastaus kaikille ihotyypeille, erilaisiin iho-ongelmiin ja tarkoituksiin on tuotesarjan vahvuus. Tuotteet ovat täysin turvallisia ja hyvin tehokkaita perusteellisen farmaseuttisen tuotteiden tarkastusjärjestelmän ansiosta.

www.sesderma.com


Kotihoito on olennainen osa HydraFacial-hoitoa. Hydra Facial MD Daily EssentialsTM -kotihoitotuotteet puhdistavat, elvyttävät ja antavat suojaa iholle, samalla kun ne auttavat asiakkaan ihotyypille ominaisissa iho-ongelmissa. Nämä kotihoitotuotteet sisältävät samoja vaikuttavia aineita kuin hoitolahoidon yhteydessä käytetyt ammattilaisseerumit.

Yhdessä hoitolahoito ja kotona käytetyt hoitotuotteet auttavat pitämään ihon terveenä ja kauniina hoitokertojen välillä. Kotihoitotuotteet ovat olennainen osa HydraFacial -hoito-ohjelmaa.

www.hydrafacial.fi


Gernetic internationalin tuotteet on valmistettu biotekniikan avulla ja niiden aktiiviaineet ovat peräisin kasveista, merestä ja kivennäisaineista. Gernetic on enemmän kuin kosmeettinen ihonhoitosarja. Sen vaikutus perustuu tuotteiden sisältämiin vitamiineihin, hivenaineisiin, aminohappoihin ja proteiineihin, joiden annostus on tarkkaan määritelty.

Tuotteiden raaka-aineet ovat kliinisesti testattuja ja ne sisältävät aineita, jotka kuuluvat kansainvälisesti voimassa olevaan lääkeaineluetteloon. Gernetic- tuotteet on hyväksytty vientimaiden terveysministeriössä. Gernetic tuotteet perustuvat tarkkaan tutkimustyöhön, jonka päämääränä on terveys ja hyvinvointi. Sarja tarjoaa kokonaisvaltaisen tuotesarjan ja hoitomenetelmät kasvo-, rinta- sekä vartalohoitoihin.

www.gernetic.fi


INNOVATIVE SKINCARE® on omistautunut kehittämään tutkitusti tehokkaita ihonhoitotuotteita, jotka parantavat tuotteiden käyttäjien fyysistä ja henkistä hyvinvointia ympäri maailman. INNOVATIVE SKINCARE® noudattaa toiminnassaan korkeimpia mahdollisia eettisiä periaatteita ja hyödyntää ihon terveyteen liittyvää tiedettä hoitaessaan kuluttajan ihoa yksilöllisesti. iS Clinical® on Innovative Skincare®:n kehittämä tuotesarja sekä ammattilaiskäyttöön että jälleenmyyntiin. Merkin jälleenmyyjät ovat terveyden- ja kauneudenhoitoalan ammattilaisia, jotka osaavat neuvoa jokaista tuotteiden käyttäjää juuri hänen iholleen sopivan ihonhoito-ohjelman.

iS CLINICAL -tuotelinja koostuu ensiluokkaisen laadukkaista ja tehokkaista puhdistustuotteista, erilaisista iho-ongelmia hoitavista ihonhoitotuotteista, kosteuttavista tuotteista ja aurinkosuojatuotteista jotka sisältävät markkinoiden innovatiivisimpia ainesosia ja jotka ovat todistetusti tuottaneet turvallisia tuloksia ihonhoidon saralla jo yli vuosikymmenen ajan. Korjaavat ja ennaltaehkäisevät hoitotuotteet edustavat uuden sukupolven ihonhoitoteknologiaa, ja ne on helppo yhdistää mihin tahansa hoito-ongelmaan saaden aikaan ihon, joka on terveempi, kosteutetumpi ja ainutlaatuisella tavalla suojattu edistyneellä DNA-suojateknologialla.

www.isclinical.fi


CND on tinkimätön suunnannäyttäjä. CND on vuodesta 1979 lähtien kehittänyt ammattituotteita ja hoitoja, jotka laajentavat käsi- ja jalkahoitomahdollisuuksia. CND:n tehtävä on tarjota salongeille ja kynsiteknikoille parhaita innovatiivisia tuotteita sekä pitää yllä korkeaa palvelutasoa, koulutusta ja tukiverkkoa. CND sitoutuu täydellisesti laatuun. Jokainen tuotteemme on huolellisesti testattu ja tutkittu omissa laboratorioissamme ennen kuin se tavoittaa asiakkaamme.

CND:llä on liuta mahdollisuuksia sinulle, joka haluat fantastisen kauniita, luovia, innovatiivisia ja dramaattisia kynsiä. CND on kynsimaailman johtotähti rakennekynsien ja kynsihoitojen saralla. CND tarjoaa mahdollisuuden luoda asiakkaille juuri heidän tyyliinsä sopivia kokonaisuuksia. CND ei ole vain kynsiteknikkojen suosikki. Kun maailman johtavat muotisuunnittelijat New Yorkissa, Pariisissa, Milanossa ja Dubaissa paljastavat uusimmat tuulet, takahuoneesta löydät meidät. CND luo kynsitrendit yhdessä muotisuunnittelijoiden kanssa. Siksi saat meiltä trendikkäimmät ja innovaatisimmat tuotteet, jotka viitoittavat laadullaan tietä muille.

www.cnd.com


Nykyajan hyvinvointisairaudet johtuvat happojen ja happamien suolojen synnyttävien kuona-aineiden ja myrkkyjen tunkeutumisesta soluihin ja kudoksiin. Jatkuva mineraali- ja hivenainevaje johtuu siitä, että näitä aineita tarvitaan koko ajan happojen neutraloimiseen.

Kasvo- ja vartalohoitometodimme perustuvat myrkyllisten kuona-aineiden poistoon sekä emäksisten mineraalivarastojen suojaamiseen ja täydentämiseen.


Mineralogie-mineraalimeikeissä käytetään vain kaikkein laadukkaimpia raaka-aineita. Ne tekevät tuotesarjasta yhden markkinoiden vahvimmista mineraalikosmetiikan valmistajista. Mineralogie käyttää vain luonnonmineraaleja. Ne ovat hellävaraisempia iholle kuin perinteiset meikit, eivätkä tuki ihohuokosia. Luonnonmineraalit antavat iholle luonnollisen hehkun ja suojaavat ihoa auringon haitallisilta säteiltä. Mineralogien tuotteilla saat kasvoillesi kauniin värin, kuulaan hehkun ja tasaisen lopputuloksen. Mineralogien tuotteilla saat iholle aurinkosuojakertoimen SPF26.

Olemme ylpeitä tuotteistamme, jotka kaunistavat asiakkaita ympäri maailmaa ihon väristä riippumatta. Saat aina täydellisen tuloksen, joka sekä suojaa että hoitaa ihoa. Kunnioitamme tuotteidemme orgaanista alkuperää ja kehitämme vihreämpää linjaa koko yrityksessämme.


EKOPHARMA on kotimainen ammattikosmetiikkasarja, jossa käytetään kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita. Olemme valinneet tuotteidemme aktiiviaineiksi kotimaisia marjoja ja kasviuutteita, joihin sarjan teho perustuu. Marjoilla on monia erinomaisia vaikutuksia ihon ja hiusten hoidossa: ne ovat luonnollisen kauneuden salaisuus. Niiden avulla on kehitetty tehokas ja hyvin siedetty luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja herkkäihoisille.

Kaikki EKOPHARMA-tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa suomalaiselle iholle. Käytämme tuotteissamme ammattitasoisia vaikuttavia raaka-aineita, joilla on tutkittuja vaikutuksia ihonhoidossa. EKOPHARMAn kulmakivinä ovat tuotteiden hyvä siedettävyys ja erinomainen hoitoteho, nämä ovat pohjana sekä raaka-ainevalinnoillemme että tuotekehitykselle. Tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä tai sen johdannaisia, sulfaatteja eivätkä keinotekoisia hajusteita. Tuotteidemme säilyvyyttä edistävät aineet ovat luonnollisia ja hellävaraisia.

www.naviter.fi/ekopharma


[comfort zone] yhdistää tieteen ja tunteet. Tieteen tapa tutkia asioita kytkeytyy syvään tapaan rakastaa ihmistä kokonaisuutena. Ajatusmaailman voi tiivistää neljään perusperiaatteeseen, joista muodostuu [comfort zone].

1. Tiede – pohja kaikelle, mitä [comfort zone] tekee. Kaikkien tuotteiden teho on tieteellisesti todistettu.

2. Sielu – tieteen lisäksi [comfort zone] pohjautuu sydämelliselle rakkaudelle taiteeseen, muotoiluun ja filosofiaan. Tämä henkinen pääoma on jatkuvasti kehittyvä osa [comfort zone] -sarjan inspiraatiota.

3. Hyvinvointi – tulevaisuuden kauneus perustuu hyvinvointiin. Tutkijat ovat paitsi valveutuneita, myös valikoivia – tulevaisuuden ihonhoito ei ole pelkkää luksusta ja nautintoa, vaan sen on myös aikaansaatava selkeitä tuloksia.

4. Italia – edustaa huoliteltua makua ja yksityiskohtien huomioimista. Tämä on perusta aisteja hellivälle kokonaisvaltaiselle elämykselle. Nämä laatuperiaatteet ohjaavat ja inspiroivat [comfort zone] -tuotteiden elinkaarta aina ensimmäisestä ajatuksesta tuotantoon ja asiakaskontaktiin saakka.

Kaikki [comfort zone] -tuotteet on kehitetty ja tuotettu Italian Parmassa 100% uusiutuvalla energialla. Kaikki tuotantovaiheet on kerätty saman katon alle: tuotekehittely, testilaboratorio, tuotanto, hallinto ja myynti – kaikki samassa osoitteessa. Tämä ketju takaa saumattoman yhteistyön kaikkien tekijöiden ja työvaiheiden välillä. Tuotekehittelyssä hyödynnetään sekä perinteisiä, tehokkaiksi tiedettyjä raaka-aineita että tuotekehittelyn uusinta high-tech -kärkeä. Parhaiden tulosten takaamiseksi tuotteiden, hoitojen, hierontatekniikoiden sekä hoitolarituaalien taustalla on muuttumattomat periaatteet. [comfort zone] kannustaa holistiseen, terveelliseen ja kestävään elämäntapaan, joka perustuu tieteeseen ja intohimoon. Kaiken taustalla on halu edistää hyvinvointia ja saavuttaa pysyviä tuloksia sekä ulkoisesti että sisäisesti.

www.comfortzone.it/fi

 

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ TUOTTEISTAMME!
VARAA AIKA! »