TURUSTA KASVOHOIDOT YKSILÖLLISESTI IHOTYYPPISI MUKAAN

APUA KAIKKIIN IHON HAASTEISIN

Onko ihosi herkkä ja ärtynyt tai kärsitkö aknesta? Meiltä löytyy apu niin couperosan, laajentuneiden ihohuokosten kuin fibroomienkin hoitoon. Laajasta kasvojen hoitovalikoimastamme löydät hoitoja myös veltostuneen ja arpeutuneen ihon hoitoon. Räätälöimme kasvohoidot ihon eritysvaatimukset huomioiden. Hoidoissamme käytämme ainoastaan tutkittuja, tuloksia tuovia ammatti-ihonhoitosarjoja.

Woman Beauty -hoidoissa on yksilöllisesti suunniteltu kasvohoito, jossa käytämme tarkoin valikoituja ja laadukkaita ammatti-ihonhoitotuotteita. Tämä kasvohoito on paras valinta, jos et ole käynyt meillä aikaisemmin hoidoissa. Räätälöimme hoidon ihotyypin, ihon kunnon ja asiakkaan toiveiden mukaan.

WOMAN BEAUTY KASVOHOIDOT

 • Kasvohoito 90 min – Ihotyypin mukainen täydellinen ja rentouttava kasvohoito, johon kuuluu ihoanalyysi, kasvojen alkupuhdistus, kuorinta, ihonpuhdistus, rentouttava hieronta, naamio, hoitovoiteet ja kotihoitosuunnitelma.
 • Kasvohoito 60 min – Ihotyypin mukainen kasvohoito, johon kuuluu ihoanalyysi, kasvojen alkupuhdistus, kuorinta, ihonpuhdistus tai rentouttava hieronta, naamio, hoitovoiteet ja kotihoitosuunnitelma.
 • Kasvohoito 30 min – Kasvoja hemmotteleva pikavirkistys, johon kuuluu esim. kasvojen alkupuhdistus, kuorinta ja hieronta tai hieronta ja naamio, ja hoitovoiteet.

Kasvohoitoihimme voidaan yhdistää hoidon tehostamiseksi laitehoito, kemiallinen kuorinta tai mikroneulaus. Teemme aina ensimmäisellä hoitokerralla ihonhoitosuunnitelman, josta saat hyödyn pitkäksi aikaa.

E -STYLE

e-Style (kuva 1.) elvyttää ihon rakenteita ja auttaa verisuoni- ja pigmenttimuutosten hoitamisessa samalla silottaen ihon pieniä juonteita. Hoidolla pystytään supistamaan laajentuneita ihohuokosia ja häivyttämään arpia ja värimuutoksia. Hoitoa voidaan käyttää esimerkiksi kasvojen, décolleten ja käsien ihopinnan parantamiseen. Kiihdyttämällä kollageenin ja elastiinin toimintaa iho näyttää taas heleältä ja nuorekkaalta!

LPG

LPG-terapialla muokataan kehon pehmytkudosta alipaineen avulla. Tällöin kehon omat mekanismit alkavat vilkastuttaa moninkertaisesti verenkiertoa ja lymfakiertoa. Hoitoa voidaan käyttää esimerkiksi leikkausten jälkitilojen, arpien, turvotuksen, kiputilojen, lihasjäykkyyden ja vammojen hoitoon.

Jo yhden hoitokerran jälkeen turvotus ja kipu vähenevät ja liikkuvuus lisääntyy. Arvet tasoittuvat ja pehmentyvät, jolloin ihon kiristävä tunne vähenee. Vahingoittuneella alueella verenkiertoa sekä nestekiertoa saadaan lisättyä. Tämän seurauksena myös tulehdusriski pienenee ja paraneminen nopeutuu. LPG-hoito on askel kokonaisvaltaisempaan hyvinvointiin ja kasvojen alueella hoito vaikuttaa tehokkaasti:

 • Kuorii sarveistuneet solut ihon pinnalta
 • Elvyttää ihokudosten aineenvaihduntaa
 • Puhdistaa ihohuokosia kuona-aineista ja muista epäpuhtauksista
 • Vaikuttaa ihokudosten kimmoisuuteen kiinteyttäen ja vahvistaen elastiini- ja kollageenisäikeitä

Rentouttavan LPG-hoidon jälkeen seuraa välittömästi hyvä olo ja pidemmän hoitojakson jälkeen koko elimistöä aktivoivan hoidon vaikutukset ovat hyvin kokonaisvaltaiset: uni syvenee, stressi vähenee ja yleinen hyvinvointi paranee.

MESOTERAPIA JA MIKRONEULAUS

Mesoterapiassa hyödynnetään mikroneulausta tai Vital Injector -laitetta. Hoidossa käytettävä hygieniamoduuli sisältää 5-38 pientä neulaa, jotka vievät vaikuttavat aineet 0,2 – 2,5 mm syvyyteen. Mesoterapia elvyttää ja uudistaa ihoa, jolloin saadaan tasoitettua ihon ryppyjä ja värivirheitä. Laitteen avulla hoidossa voidaan hyödyntää kosteuttavia ja ihoa uudistavia aineita, kuten hyaluronihappoa, jotka eivät muuten pääsisi ihon pinnan läpi.

ULTRATONE FUTURA PRO

Ultratone Futura Pro mahdollistaa samanaikaisen kasvo- ja vartalohoidon. Ultratone hoitolaitteiden kehitystyö pohjautuu englantilaisen, maailmankuulun Slendertone Ltd:n yli 35 vuoden mittaiseen kehitys- ja tutkimustyöhön. Ultratone laitteet ovat tehokkaita, tutkittuja ja turvallisia.

 • Mikrovirtaa hyödyntävä ohjelma on hellävarainen tapa kiinteyttää ja nuorentaa ihoa ja parantaa ravinteiden imeytymistä ihoon. Sarjahoitona mikrovirta on hyvin tehokas ja noin 5-10 hoitokerran jälkeen tulokset ovat hämmästyttäviä! Yksi hoitokerta kestää 30 minuuttia ja oleellinen osa hoitoa on ihoa ja kudoksia ravitseva Ultratone ADN-voide.
 • Non Surgical Face Lift on impulssiaaltosarjaa hyödyntävä 15 minuutin tehohoito, jolla kuntoutetaan ja kohotetaan kasvojen lihaksia. Hoidolla pystytään myös vähentämään pintaryppyjä erityisesti silmien ja suun ympärillä. 8-12 kerran perushoitosarjaa seuraa 1-2 kertaa kuukaudessa toteutettu ylläpitohoito. Non Surgical Face Lift on nimensäkin mukaisesti monipuolinen ja tehokas ”veitsetön” vaihtoehto kasvojen kohotukseen! Tämä hoito soveltuu hyvin myös kasvohalvauspotilaiden kuntoutukseen.
 • Lymfahieronta perustuu ihon kuona-aineiden poistoon, jossa 30 minuutin hoito-ohjelmalla jäljitellään syvävaikutteisia lymfakierron ”pumppausaaltoja”. Lymfahoidolla pystytään poistamaan liialliset kudosnesteet ja kuona-aineet, jolloin ihon turvotus ja nestekertymät vähenevät.
 • Anti-ageing ohjelmalla poistetaan iholle ilmaantuvia ikääntymisen merkkejä ja eheytetään sidekudosten rakennetta. Anti-ageing hoito sopii erityisesti jo kypsempään ikään ehtineille, jotka kokevat otsan pystyrypyt, silmäkulmien ns. naururypyt tai ylähuulen rypyt kosmeettisesti häiritsevinä. Yhden hoitokerran kesto on 30 minuuttia.
  Ylläpito-ohjelma on nimensä mukaisesti suunniteltu edellä kuvattujen hoito-ohjelmien jälkeiseen 1-2 kertaa kuukaudessa tapahtuvaan jatkohoitoon. 15 minuutin monipuolisella impulssisarjalla ylläpidetään kasvolihasten kuntoa ja estetään pintaryppyjä muodostumasta. Teho perustuu kollageenin ja elastiinin tuotannon kiihdyttämisen ja lymfahoidon vaikutuksiin.

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ! »
VARAA AIKA! »