VALOIMPULSSIHOIDOT

E-STYLE -VALOIMPULSSIHOIDOT TURUSSA

Ainutlaatuinen IPL-valon ja radiofrekvenssin (RF) yhdistävä teknologia, jonka avulla saavutetaan tuloksia turvallisemmin ja helpommin. Patentoitu elos-teknologia on lääketieteellisesti tutkittu, ja laitteella onkin eurooppalainen CE Medical -hyväksyntä sekä Yhdysvaltojen FDA-hyväksyntä.

E-STYLE -HOITOSOVELLUKSET:

Ihon uudistaminen – Pigmenttimuutokset – Kiinteyttäminen – Karvanpoisto – Akne

Ihon kokonaisvaltainen uudistaminen ja pigmenttimuutokset
Uudistavassa hoito-ohjelmassa valoenergia imeytyy hoidettaviin verisuoniin tai pigmenttihäiriöihin (hemoglobiiniin ja melaniiniin), kun taas radioaallot virtaavat lämmitetylle alueelle ja nostavat kudoksen lämpötilaa. Näin saadaan erittäin tehokas hoito ihon sävyn kohentamiseksi.

Ihon kiinteytys
e-Style -valoimpulssihoidolla voidaan hoitaa veltostunutta ja roikkuvaa ihoa sekä juonteita. Hoito stimuloi pitkäkestoisesti uuden kollageenin muodostusta sekä olemassaolevien kollageenisäikeiden kutistumista, joka saa ihon näyttämään välittömästi kiinteämmältä. Hoidossa käytetään lyhytaaltoista infrapunavaloa ja bipolaarisia radioaaltoja, joilla voidaan lämmittää ihon kudosta jopa 4-5mm syvyyteen asti.

Aknen hoito
Hoito vähentää talirauhasten toimintaa ja hoitaa aktiivisessa vaiheessa olevaa aknea. Kahden energiamuodon eli luonnollisen fotodynaamisen valon  ja radioaaltojen yhteisvaikutuksella hoito voidaan kohdistaa erittäin tarkasti talirauhasiin ja aknebakteereihin. Aknesta kärsiville hoitosarja tarjoaa lähes poikkeuksetta erinomaiset tulokset.

Couperosan ja pigmenttimuutosten hoito

e-Style elvyttää ihon rakenteita ja auttaa verisuoni- ja pigmenttimuutosten hoitamisessa, silottaen samalla ihon pieniä juonteita. Hoidolla pystytään supistamaan laajentuneita ihohuokosia ja häivyttämään arpia ja värimuutoksia. Hoitoa voidaan käyttää esimerkiksi kasvojen, décolleten ja käsien ihopinnan parantamiseen. Kiihdyttämällä kollageenin ja elastiinin toimintaa iho näyttää taas heleältä ja nuorekkaalta!

Hoitosuositus:

  • kiinteytyshoitoihin vähintään 5 hoitokertaa, 3-4 viikon välein ja ylläpitohoidot 3-4 kertaa vuodessa.
  • pigmenttiläiskien vaalennukseen vähintään 5 hoitokertaa 3-4 välein ja ylläpitohoitoja 2-3 kertaa vuodessa.
  • ihohuokosten pienentämiseen sekä ihon tasoittamiseen vähintään 5 hoitokertaa 3-4 viikon välein ja ylläpitohoitoja tarpeen mukaan
  • couperosaan vähintään 5 hoitokertaa 3-4 viikon välein ja ylläpitoja 2-3 kertaa vuodessa.
  • akneen noin 10 hoitokertaa kahdesti viikossa ja ylläpitohoidot 1-2 kertaa kuukaudessa.

Karvanpoisto
Kaikille ihotyypeille soveltuvalla Hair Removal –hoito-ohjelmalla voidaan vähentää pysyvästi karvankasvua. Toisin kuin pelkkään valoon perustuvat järjestelmät, elos-teknologia ei kohdistu vain melaniiniin ja näin se tehoaa paremmin myös vaikeisiin kohteisiin kuten vaaleampaan karvatyyppiin.

e-Stylen valon ja radiofrekvenssin yhdistelmä hyydyttää karvankasvusolut ja pysäyttää karvatupen toiminnan. Karvankasvusta ja tulostoiveesta riippuen suositellaan e-style hoitoja

  • kasvojen alueella noin 6-10 hoitokertaa 4-6 viikon välein
  • vartalon alueella noin 6-10 hoitokertaa 8-10 viikon välein.
  • vaalea ja hento karva sekä hormonaalinen karva vaatii usein useampia hoitokertoja

Ylläpitohoitoja tarvittaessa, jos häiritseviä karvoja ilmaantuu iholle. On todettu, että uutta karvaa kasvaa riippuen hormonaalisista tekijöistä keskimäärin noin 10 % vuodessa.

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ! »
VARAA AIKA! »