IHANAT HEMMOTTELUPAKETIT TURUSTA

RENTOUDU JA NAUTI!

Hoitola Womanista saat monipuoliset hemmottelupaketit, jotka olemme koonneet suosituimmista BEAUTY, MEDICAL & WELLNESS -palveluistamme.

Hemmottelupaketti sopii täydellisesti lahjaksi tai esimerkiksi oman arjen piristäjäksi. Runsas hemmotteluhoitojen paketti sopii jokaiselle ja hoitaa monipuolisesti kehoa ja mieltä. Ammattitaitoinen henkilökuntamme tekee päivästäsi ikimuistoisen!

Kysy meiltä lisää hemmotteluhoidoista soittamalla tai yhteydenottokaavakkeella.

HEMMOTTELUPAKETIT

BEAUTY 
HEMMOTTELUPÄIVÄ 3 H

Täydellinen, ihotyypin mukainen kasvohoito LPG-hieronnalla, ripsien ja kulmakarvojen kestovärjäys, kulmakarvojen siistiminen, CND Spa jalkahoito, pikamanikyyri ja SHELLAC-kestolakkaus.

185,- (norm. 237,-)

WELLNESS 
SACRED NATURE FACE & BODY, HOITOPAKETTI 2 H

Täydellinen, vegaaninen kasvo- ja vartalohoitopaketti, joka ravitsee, suojaa, ja kosteuttaa ihoa sekä rentouttaa kokonaisvaltaisesti niin kehoa kuin mieltä.  Hoitoon kuuluu nuorekkuutta lisäävä kosteuttava, uudistava ja antioksidanttinen kasvohoito sekä vartalon kuorinta ja täydellisesti rentouttava hieronta. 

135,- (norm. 170,-)

MEDICAL 
HYDRAFACIAL SIGNATURE -SARJAHOITO 3+1

HydraFacial Signature -kasvohoito neljän hoidon sarjana. Saat veloituksetta yhden käyntikerran. HydraFacial -kasvohoidossa on yhdistettynä ihon kuorinta, kivuton ihonpuhdistus ja tehoaineiden syöttö.

321,- (norm. 428,-)

MEN 
MIEHEN HEMMOTTELUPÄIVÄ 2 H

Luonnonmukainen Ekopharma Men -kasvohoito ja CND Spa jalkahoito.

99,- (norm. 135,-)