XTREME LASHES® RIPSIENPIDENNYKSET, VOLYYMIRIPSET JA YUMILASHES-KESTOTAIVUTUKSET

HUIPPULAADUKKAAT XTREME LASHES® RIPSIENPIDENNYKSET HOITOLA WOMANISTA

Teemme Womanissa ripsienpidennykset turvallisesti ja luotettavasti maailman johtavalla Xtreme Lashes -ripsienpidennysmerkillä, joka on aito ja alkuperäinen ripsienpidennysalan suunnannäyttäjä. Merkin perustaja, Jo Mousselli, on terveydenhoitoalan ammattilainen, joten Xtreme Lashes panostaa erityisesti turvallisuuteen. Xtreme Lashesin koulutusohjelma on markkinoiden yksityiskohtaisin ja ottaa turvallisuusseikat huomioon tarkemmin kuin mikään muu merkki.
Xtreme Lashes on markkinoiden suosituin ja laadukkain ripsienpidennysmetodi, johon kuuluu myös ensiluokkaiset, turvalliset ja orgaanisia ainesosia sisältävät hoitotuotteet.

Xtreme Lashes® ripsienpidennys

 • Pitkät, kaartuvat ja kauniit ripset ilman ripsiväriä, kestoväriä tai ripsipermanenttia – joka päivä, aamusta iltaan
 • Luonnolliset tai näyttävät, permanentatun näköiset tai luonnollisen kaarevat (4 eri kaarevuutta), ohuet, keskipaksut tai paksut, pituusvaihtoehdot 5 mm:stä 17 mm:iin, mustina, ruskeina tai tehostettuina muilla väreillä, Swarovski-kristalleilla tai ilman – luomme jokaiselle asiakkaalle juuri sellaisen ilmeen, jonka hän haluaa.

Luonnollinen ja näyttävä lopputulos

 • Xtreme Lashes® -ripset tuntuvat ja näyttävät oikein laitettuina oikeilta ripsiltä
 • Xtreme Lashes® -ripset ovat synteettisiä, yksittäisiä ripsiä, jotka säilyttävät kauniin muotonsa päivästä toiseen
 • Jokainen ripsi on erittäin kevyt ja muodoltaan luonnollinen: juuresta paksumpi ja kärjestä ohut.
 • Xtreme-ripset istutetaan luonnonripsiin yksittäin siten, että ne näyttävät kuin oikeilta ripsiltä, mutta pidemmiltä, kaarevammilta ja halutessasi paksummilta

Xtreme Lashes® -ripsien pysyvyys ja huoltoväli

 • Oikein laitettuina ja pidettyinä Xtreme Lashes® -ripset voivat kestää jopa kaksi kuukautta. 2-5 viikon välein lisätään uusiin kasvaneisiin ripsiin ripsijatkeet.
 • Ripsien kasvuaika on normaalisti 60-90 päivää, jonka jälkeen ne tippuvat pois ja uudet ripset kasvavat tilalle.
 • Koska Xtreme Lashes® –ripsienpidennykset liitetään ainoastaan omaan ripseesi kiinni, Xtreme -ripset tippuvat pois yksittäin omien ripsiesi kasvukauden päättyessä.
 • Joka hetki silmissä on ripsiä, jotka ovat eri kasvuvaiheessa. Ripsiä tippuu pois niiden kasvukauden päättyessä joka päivä samoin kuin uusia ripsiä kasvaa.
 • Suosittelemme käyntiä ripsihuollossa 2-4 viikon välein, jolloin täytetään kohdat, joista ripsiä on näkyvästi pudonnut ja uusia, riittävän pitkiä ripsiä on kasvanut, joihin pidennykset voidaan liittää.
 • Suosittelemme käyttämään ripsipidennyksien kanssa samanaikaisesti ripsiä vahvistavaa Xtreme Lashes- tai Revitalash-ripsiseerumia sekä XtremeLashes -ripsienpuhdistusainetta. Näin omat ripsesi vahvistuvat ja saat pidettyä pidennykset hygieenisinä ja puhtaina, kestävän ja kauniin lopputuloksen ylläpitämiseksi.

KAUNIIT JA KAAREVAT RIPSET YUMILASHES – RIPSIEN KESTOTAIVUTUKSELLA

Kauniit ja kaarevat ripset aikaansaadaan kätevästi ripsien kestotaivutuksella tai ripsipermanentilla. Se on käytännöllinen sekä helppo ratkaisu suorille ripsille ja sopii niin lyhyt- kuin pitkäripsisille. Ripsien kestotaivutus säilyy ripsillä noin 8-12 viikkoa ja se on jokapäiväistä ripsien taivuttamista paljon hellävaraisempi ratkaisu.

Yumi Lashes on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä. Tavallisen ripsipermanentin sijaan Yumi Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymia, saaden näin myös lyhyet ripset näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta.

Lisäksi Womanista ripsien ja kulmakarvojen kestovärjäys sekä kulmakarvojen muotoilu.

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ! »
VARAA AIKA! »