Comfort Zone, ravitsevat luonnonkosmetiikkahoidot

Sacred Nature - luonnollinen ihollesi. Turvallinen ympäristölle. Täydellisen rentouttava.

Ravitsevat luonnonkosmetiikkahoidot, jotka rentouttavat täydellisesti ja häivyttävät väsymyksen ja ikääntymisen merkkejä. Pitkäaikaisiin tutkimuksiin sekä voimakkaaseen luontoon sekä ihmiseen kohdistuvaan eettiseen sitoutumiseen pohjaten [ comfort zone ] on luonut sarjan tuotteita ja hoitoja, jotka sisältävät äärimmäisen tehokkaasti ihoa ravitsevia ja suojaavia luonnonmukaisia sekä biologisia aktiiviaineita, joilla aikaansaadaan edistyksellisiä tuloksia sekä nautintoa kaikille aisteille.

Sacred Nature hoitomme ovat kokonaisvaltaisia anti-age –hoitoja, jotka suojaavat ihon DNA:ta. Hoidot sopivat kaikille ihotyypeille, myös erittäin herkkäihoisille. Poistaa kuona-aineita, ravitsee ja suojaa ihoa. Korkealuokkaiset Italiassa valmistetut tuotteet ovat valmistettu intohimolla; - luonnon ja ecocert -vaatimusten mukaisesti. Sacred Nature on todella ylellinen, miellyttävä ja kokonaisvaltainen hoitorituaali.

Katso lisätietoja Sacred Nature -tuotteista valmistajan sivuilta.

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ! »

TILAA HOITOLA WOMANIN
LAHJAKORTTI KÄTEVÄSTI NETISTÄ

Voit valita ja tilata Womanin lahjakortin verkkokaupastamme. Lahjakortti toimitetaan sinulle postitse tai vaihtoehtoisesti postitamme lahjakortin puolestasi haluamaasi osoitteeseen. 

Sivukartta / Tietosuojaseloste