Hoitola WoMan

Puh. 02 - 250 5056
Eerikinkatu 4 (Julian talo)
20100 Turku
info@hoitolawoman.fi

AVOINNA
Ma-Pe 9.00-17.00 -->
La sopimuksen mukaan

Etusivu  Kasvohoidot  Vartalohoidot Kynsistudio Muut hoidot Tuotteet Hinnasto

Arpi Akne Couperosa Eloton Herkkä,
ärtynyt
Juonteet,
rypyt
Kuiva Laajentuneet
huokoset
Silmäpussit Turvotus Veltostunut Verisuonet,
karvat, fibroomat

Veltostunut iho

DanycareBeauty Tec

Beauty Tec on ultraäänen ja korkeajännitevirran yhdistelmäkäytön mahdollistava hoitomenetelmä, joka mahdollistaa nopean, tarkoituksenmukaisen hoidon sekä pitkäkestoisemmat tulokset. Ultraäänen mikrohieronta ja lämpövaikutus syväpuhdistaa ja uudistaa ihosolukkoa. ja korkeajänniteimpulssi lisää hoidon syvyystehokkuutta. Samanaikaisella pinta- ja syvähoidolla saadaan hoitotulos, jolla voidaan hoitaa tehokkaasti mm.

 • akne
 • selluliitti
 • rypyt ja juonteet
 • arvet (myös raskausarvet)
 • silmäpussit ja kasvojen kohotus
 • couperosa
 • pinnalliset hiussuonet

Beauty Tec-laite on turvallinen, koska sen mikroprosessori valvoo impulssien voimakkuutta. Näin hoito voidaan kohdistaa mahdollisimman tehokkaasti myös herkille ihoalueille ihoa ärsyttämättä.

 

Ditelle

Interferenssi-ja stimulaatiovirralla toimiva hoitomuoto. Interferenssivirralla vaikutetaan veren- ja lymfakiertoon, jolloin aineenvaihdunta elpyy ja solujen ravinnonsaanti ja kuona-aineiden poistuminen parantuu.
 
Stimulaatiovirtaa käytetään lihasten harjoittamiseen  aikaansaaden lihaksen vahvistumista, jolloin lihas myös kiinteytyy. Stimulaatiovirtahoidolla saadaan hyviä tuloksia esimerkiksi kasvojen kohottamisessa, silmänympäryshoidoissa, akuuttien leikkausarpien, aknen ja couperosan hoidossa, jne. 
 
Kumpaakin voidaan antaa kasvoista koko vartalolle.

 

e-Style

e-StyleIhon kiinteytys

Pehmentää sekä hienot juonteet että syvät rypyt ja supistaa ihoa aikaansaaden heleän ja nuorekkaan vaikutelman. Kiihdyttää kollageenin ja elastiinin toimintaa.

Ihon uudistus

Elvyttää ihon rakennetta ja parantaa verisuoni- ja pigmenttimuutosten ulkonäköä samalla kun se silottaa pieniä juonteita. e-Style elvyttää kasvojen, décolleten, käsien ja muiden alueiden ihoa supistaen suurentuneita huokosia ja muuttaa arvet ja värimuutokset vähemmän näkyviksi.

Lue lisää

 

Mini Lift

MiniliftMini Lift on kosmeettinen kasvojen kohotushoito. Hoito perustuu geeliin, jota valmistetaan parantavista ominaisuuksistaan tunnetusta Aloe Vera kasvista.

Mini Lift - naamiohoito saa aikaan voimakkaita lihassupistuksia ja verenkierron vilkastumista, jotka tehostavat ihon aineenvaihduntaa. Ihon väri paranee ja sen pinta silenee huomattavasti. Lisäksi hoito tasapainottaa ihon kosteuspitoisuutta. Mini Lift tehdään ihon kunnon ja ihotyypin mukaan, vaihtoehtoina ovat mm.

 • Lifting kasvohoito
 • Puhdistava kasvohoito
 • Uudistava kasvohoito

Mini Lift sopii kaiken ikäisille ja kaikille ihotyypeille. Ihon kunto ja ikä ratkaisevat miten usein ja millä aktiiviaineilla käsittely tehdään. Mini Lift - tuotesarjasta löydät myös tehokkaat kotihoitotuotteet, joita suosittelemme erityisesti sarjahoidon yhteyteen.

Lue lisää

 

Ultratone

Ultratone hoitolaitteiden kehitystyö pohjautuu englantilaisen, maailmankuulun Slendertone Ltd:n yli 35 vuoden mittaiseen kehitys- ja tutkimustyöhön.

Ultratone hoitolaitteet ovat nykyisin kauneudenhoitoalan huipputeknologiaa hyödyntävien laitteiden aatelia. Ultratone Compact Facial 20 SP laite on hyväksytty sairaalakäyttöön ja se on läpäissyt monipuoliset, viralliset laatu- ja turvallisuustestit. Ultratone laitteet ovat tehokkaita, tutkittuja ja turvallisia.

 1. Mikrovirta ohjelma on hellävarainen ohjelma, joka kiinteyttää ja nuorentaa ihoa sekä parantaa ihon tarvitsemien ravinteiden imeytymistä. Mikrovirta sarjahoito on hyvä valinta, mikäli haluat palauttaa ihosi nuorekkuuden sekä ihosi laatua ja elastisuutta. Mikrovirtaohjelma voidaan toteuttaa samanaikaisesti kasvojen – ja kaulan alueelle. Yksi hoitokerta kestää 30 minuuttia ja noin 5-10 hoitokerran jälkeen tulokset ovat hämmästyttäviä. Oleellinen osa hoitoa on ihoa ja kudoksia kosteuttava ja ravitseva Ultratone ADN voide. Mikrovirta on erittäin hellävarainen ja miellyttävä.
 2. Kasvolihasten kuntoutus ja kohotus – Non Surgical Face Lift on 15 minuutin tehohoito, joka hoitaa kasvoja tutkituilla, tietokoneohjatulla impulssiaaltosarjalla. Hoito kuntouttaa, kiinteyttää ja kohottaa kasvojen ja kaulan lihaksistoa sekä vähentää pintaryppyjä erityisesti silmien ja suun ympärillä. Noin 8-12 kerran perushoitosarjaa seuraa noin 1-2 kertaa kuukaudessa toteutettu ylläpitohoito. Vihdoinkin on olemassa monipuolisen tehokas ja miellyttävä ”veitsetön” vaihtoehto kasvojen kohotukseen. Tämä hoito soveltuu hyvin myös kasvohalvauspotilaiden kuntoutukseen.
 3. Kasvojen - ja kaulan alueen lymfahieronta ja kuona-aineiden poisto on erikoinen 30 minuutin hoito-ohjelma, joka jäljittelee syvävaikutteista rentouttavaa kasvohierontaa ja lymfakierron ”pumppausaaltoja”. Lymfahoito poistaa liiat kudosnesteet ja kuona-aineet vähentäen turvotusta ja nestekeräytymiä.
 4. Anti-ageing ohjelma on kasvoille jo ilmaantuneita ikääntymisen merkkejä poistava, ihon nuorekkuutta palauttava ja sidekudosten rakennetta eheyttävä hoito. Anti-ageing hoito-ohjelma sopii erityisesti jo kypsempään ikään ehtineelle henkilölle, joka kokee esim. otsan pystyrypyt, silmäkulmien ns. naururypyt tai ylähuulen rypyt kosmeettisesti häiritsevinä. Hoitokerran kesto on 30 minuuttia.
 5. Ylläpito-ohjelma on suunniteltu nimensä mukaisesti edellä kuvattujen perushoito-ohjelmien jälkeiseen 1-2 kertaa kuukaudessa tapahtuvaan jatkohoitoon. Ylläpitohoito on monipuolinen sarja impulsseja, joilla on kasvolihasten kuntoa yläpitävä ja kasvoja kohottava vaikutus, pintaryppyjä estävä vaikutus, kollageenin ja elastiinin tuotantoa kiihdyttävä vaikutus sekä lymfahoidon vaikutukset. Monitehoinen ylläpito – ohjelma kestää 15 minuuttia

 

LiftmassageLPG BEAUTY


Liftmassage kasvoille ja herkille alueille

LPG -terapia on alipaineella tapahtuvaa kehon pehmytkudosten muokkausta, joka aktivoi kehon omia mekanismeja vilkastuttaen moninkertaisesti veren-kiertoa ja lymfakiertoa. Terapeuttisia hoitoja voidaan tehdä esim. leikkausten jälkitiloissa, vanhoihin ja uusiin arpiin, poistamaan turvotusta, erilaisissa kiputiloissa, lihasjäykkyydessä ja vammojen hoidossa. Potilaat ovat saaneet apua myös kipuihin ja särkyihin.

Turvotus vähenee jopa yhden hoidon jälkeen, kipu vähenee ja liikkuvuus lisääntyy. Arvet tasoittuvat ja pehmenevät, jolloin arven kiristävä tunne vähenee. Vamma-alueella verenkierto ja nestekierto saadaan lisääntymään. Tällöin tulehdusriski vähenee ja paraneminen nopeutuu. Asiakkaalle LPG- hoito on askel kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. LPG - hoito vaikuttaa kasvoillasi kokonaisvaltaisesti:

 • Kuorii sarveistuneet solut ihon pinnalta
 • Elvyttää tehokkaasti ihokudosten aineenvaihduntaa
 • Puhdistaa ihohuokosia kuona-aineista ja muista epäpuhtauksista
 • Vaikuttaa ihokudosten kimmoisuuteen kiinteyttäen ja vahvistaen elastiini- ja kollageenisäikeitä

Rentouttavaa käsittelyä seuraa välittömästi hyvä olo, mutta pidemmän hoitojakson jälkeen koko elimistöä aktivoivan LPG- hoidon vaikutukset heijastuvat koko elämänlaatuun: uni syvenee, stressi vähenee ja yleisvointi paranee.

Lue lisää (kohta Liftmassage)

DermarollerDermaroller-mikroneulaus – uudistaa ihosoluja

Dermaroller-terapia on pehmeä terapianmuoto ihosolujen UUSIUTUMISEEN! Mikroneulaus on tutkittu ja turvallinen hoitomenetelmä, jolla saadaan ihon kollageenin määrä lisääntymään. Kollageeni on proteiini, jota on paljon nuoren ihmisen kuulaassa ja täyteläisessä ihossa. Kollageeni-induktioterapia ei perustu kemiallisiin aineisiin, joten se voidaan tehdä myös kosmetiikan kemikaaleille herkistyneille.
Hoito sopii mm.

 • juonteiden ja veltostuneen ihon hoitoon
 • isoista ihohuokosista kärsiville
 • akne-, vesirokko- ym. arville
 • tupakoitsijan iholle
 • Ennen - Jälkeenepäpuhtaalle ja tukkoiselle iholle (ei kuitenkaan tulehdusvaiheessa)
 • auringon vaurioittaman paksuuntuneen ihon hoitoon

 

 

 

 

 

Auringonpolttama iho ennen Dermaroller-hoitoa  Auringonpolttama iho Dermaroller-hoidon jälkeen