Ihanat hemmottelupaketit Turusta

Rentoudu ja nauti!

Hoitola Womanista saat monipuoliset hemmottelupaketit, jotka olemme koonneet suosituimmista BEAUTY, MEDICAL & WELLNESS -palveluistamme.

Hemmottelupaketti sopii täydellisesti lahjaksi tai esimerkiksi oman arjen piristäjäksi. Runsas hemmotteluhoitojen paketti sopii jokaiselle ja hoitaa monipuolisesti kehoa ja mieltä. Ammattitaitoinen henkilökuntamme tekee päivästäsi ikimuistoisen!

Kysy meiltä lisää hemmotteluhoidoista soittamalla tai yhteydenottokaavakkeella.

HEMMOTTELUPAKETIT

BEAUTY
Hemmottelupäivä 3 h 

Täydellinen, ihotyypin mukainen kasvohoito LPG-hieronnalla, ripsien ja kulmakarvojen kestovärjäys, kulmakarvojen siistiminen, CND Spa jalkahoito, pikamanikyyri ja SHELLAC-kestolakkaus.

175,- (norm. 218,-)

WELLNESS
Sacred Nature -hoitorituaali 2 h 

Ylellinen ja luonnonmukainen anti-age -kasvohoito sekä vartalon kuorinta ja rentouttava hieronta luonnonmukaisilla ja turvallisilla tuotteilla.

130,- (norm. 168,-)

MEDICAL
HydraFacial Hydratation -sarjahoito 3+1

HydraFacial Hydratation -kasvohoito neljän hoidon sarjana. Saat veloituksetta yhden käyntikerran. HydraFacial -kasvohoidossa on yhdistettynä ihon kuorinta, kivuton ihonpuhdistus ja tehoaineiden syöttö.

290,- (norm. 392,-)

MEN
Miehen hemmottelupäivä 2 h 

Luonnonmukainen EkoPharma Men -kasvohoito ja CND Spa Jalkahoito.

95,- (norm. 123,-)

TILAA HOITOLA WOMANIN
LAHJAKORTTI KÄTEVÄSTI NETISTÄ

Voit valita ja tilata Womanin lahjakortin verkkokaupastamme. Lahjakortti toimitetaan sinulle postitse tai vaihtoehtoisesti postitamme lahjakortin puolestasi haluamaasi osoitteeseen. 

Sivukartta / Tietosuojaseloste