Ripsienpidennykset, volyymiripset ja YumiLashes-kestotaivutukset

Säihkyvä katse ripsienpidennyksillä ja volyymiripsillä Turusta

Hoitola Womanissa teemme ripsienpidennykset luotettavasti ja turvallisesti. Ripsienpidennyksillä saat kauniit ja tuuheat unelmiesi ripset helposti ja nopeasti. Pidennykset kestävät useita viikkoja ja silmäripsistä saadaan kätevästi erittäin luonnollisen näköiset tai hyvinkin näyttävät. Ripsikuituja on saatavana 7-15mm pituisia, minkki- tai silkkikuiduilla.

Huoltoväli ripsienpidennyksille on noin 2-4 viikkoa.

Suosittelemme käyttämään ripsipidennyksien kanssa samanaikaisesti Revitalashia, jotta ripsesi vahvistuvat ja kestävät paremmin ripsipidennykset.

YumiLashes - ripsien kestotaivutus

Kauniit ja kaarevat ripset aikaansaadaan kätevästi ripsien kestotaivutuksella tai ripsipermanentilla. Se on käytännöllinen sekä helppo ratkaisu suorille ripsille ja sopii niin lyhyt- kuin pitkäripsisille. Ripsien kestotaivutus säilyy ripsillä noin 8-12 viikkoa ja se on jokapäiväistä ripsien taivuttamista paljon hellävaraisempi ratkaisu.

Yumi Lashes on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä. Tavallisen ripsipermanentin sijaan Yumi Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymia, saaden näin myös lyhyet ripset näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta. 

Lisäksi Womanista ripsien ja kulmakarvojen kestovärjäys sekä kulmakarvojen muotoilu.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *